- 20 Mart 2008
- 140.618
- 210.846
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar size doyum olmazzz ben kaçıyommm akşam fatmagilde buluşuruzzzz
Ladycimmm sağol canım brnmmm
Kızlar size doyum olmazzz ben kaçıyommm akşam fatmagilde buluşuruzzzz
Ladycimmm sağol canım brnmmm
Çok tatlısınız lan
dün akşam çok güzeldi ya hamile olduğunu öğrenince nasıl kahkaha attık kocişle
bu arada havalar düzelsin bir istanbul gezisi yapıcam kızısımla önce bizimkilerden başlayacağım Haseki Hürrem Hamamı varmış bir bakayım dedim bu hamam ne iş,açıklaması aynen şöyle yazıyor;
"Hamamın yapılma sebebi Hürremin Cihangir sultana hamile olduğu vakitte hamamda bir süikasta maruz kalmasıdır.Gülbahar haseki ve Makbul İbrahim 'in komplosuna maruz kalan Hürrem sultan hamamında yılanla başbaşa kalmış ve bu tehlikenin ardından Sultan Süleyman ile bir hamam yaptırma kararı alınmıştır."
Bacılarrr akşam fatmagillere gelirken çekirdek neyim getirin çitleyek azcukkkk çayda hazır ossun
hatice sultağnım,eğer bir maniniz yoksa diyorum,sizi..........................
yüreğim dayanmaz be azelyam bu halvete kibarlıktan kırılır bunlarrrr :92: :94:
siz beni soyarmısınızz ben utanıyomda :123:
ben herşeye açığımmm paşamm yanıyom zatenn söndürün beniii :119:
mümkünse baksırlı osssun bide çok acıtmayın olurmuuu :131::122:
ayy kızlar bende düşündüm bunlar resmi resmi nsl yapcaklar diye sizde bu konuyu konuşmuşsunuz
Sultanım sizi yatırsam şöyle?
Hatice sultanım soyununuz lütfen
- Sizi öpebilir miyim Sultanım?
- Bilmem ki.. Ne desem şimdi? Bilemedim. Siz nasıl isterseniz paşam..
:90:
''iprahim rica etsem aceba siz..................''
'paşam istirham ederim..................'
'sultanım nasıl istersiniz..................'
doğru söylüyosun onu halvette düşünemiyorum
O zaman resmiyet kalmaz
ya ne kadınmış sülü ceketini atsa gebe kalıyo he.bide bu kadın çok çirkin gülüyo ya
Çok tatlısınız lan
dün akşam çok güzeldi ya hamile olduğunu öğrenince nasıl kahkaha attık kocişle
bu arada havalar düzelsin bir istanbul gezisi yapıcam kızısımla önce bizimkilerden başlayacağım Haseki Hürrem Hamamı varmış bir bakayım dedim bu hamam ne iş,açıklaması aynen şöyle yazıyor;
"Hamamın yapılma sebebi Hürremin Cihangir sultana hamile olduğu vakitte hamamda bir süikasta maruz kalmasıdır.Gülbahar haseki ve Makbul İbrahim 'in komplosuna maruz kalan Hürrem sultan hamamında yılanla başbaşa kalmış ve bu tehlikenin ardından Sultan Süleyman ile bir hamam yaptırma kararı alınmıştır."
edirnekapıda mihrimah sultan hamamını biliyorum da, haseki hürrem hamamını bilmiyorumm..
o nerde küne?hem hürrem haseki değil, nasıl haseki hürrem hamamı oluyor ki?:97:..
düz hamam yaniii
Ayasofya ile Sultanahmet Camii'nin arasında bulunan Haseki Hürrem Hamamı, Kanuni Sultan Süleyman'ın sevgilisi, Rus ya da Ukrayna asıllı Hürrem Sultan tarafından ısmarlanmış ve Mimar Sinan tarafından İstanbul'daki en büyük hamam olarak inşa edilmiştir.
Uzun dikdörtgen planlı hamamın iki karşıt ucunda erkek ve kadınların kullanacağı, farklı girişler vardır. "Çifte hamam" denilen bu hamam tipinde, İslam ahlakına uyularak, erkeklerle kadınlar birbirine hiç rastlamaması sağlanmıştır.
1980'de restore edilen Haseki Hürrem Hamamı, İstanbul Festivali'nin sergi mekanlarından biri olarak açıldı. Günümüzde halı teşhirinin yapıldığı hamamda, aynı zamanda da halıların satışları gerçekleştiriliyor.