muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

Çok tatlısınız lan :KK53:
dün akşam çok güzeldi ya hamile olduğunu öğrenince nasıl kahkaha attık kocişle :KK64:

bu arada havalar düzelsin bir istanbul gezisi yapıcam kızısımla önce bizimkilerden başlayacağım Haseki Hürrem Hamamı varmış bir bakayım dedim bu hamam ne iş,açıklaması aynen şöyle yazıyor;
"Hamamın yapılma sebebi Hürremin Cihangir sultana hamile olduğu vakitte hamamda bir süikasta maruz kalmasıdır.Gülbahar haseki ve Makbul İbrahim 'in komplosuna maruz kalan Hürrem sultan hamamında yılanla başbaşa kalmış ve bu tehlikenin ardından Sultan Süleyman ile bir hamam yaptırma kararı alınmıştır.":KK53:

demekki hürremle uğraşmaya devam ediyorlar:KK53::KK53:belkide cihangir o yüzden rahatsız doğuyor:KK30::KK31:

hatice sultağnım,eğer bir maniniz yoksa diyorum,sizi..........................:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

meggggggg allah cezanii:KK52::KK52:lkopanziii:86::KK60::KK60::KK60:

:KK3: :KK3: yüreğim dayanmaz be azelyam bu halvete kibarlıktan kırılır bunlarrrr :92: :94: :KK74:

siz beni soyarmısınızz ben utanıyomda :KK53: :123:

ben herşeye açığımmm paşamm yanıyom zatenn :KK60: :KK60: söndürün beniii :119:

mümkünse baksırlı osssun bide çok acıtmayın olurmuuu :131::122:

ablaaaaa:KK53:asli2 mi oldun abovvvvv:KK30:töbe euubillahh:78:neysemmm sal gitsın ablammmm:KK60::KK60::KK60:

napiim ay,pargalı hatice asiline ancak böyle teklif edebilir şeyi bence :KK53:

pargağlı; 'acabaaa diyorum sultağnım diyorum,şeeyyy benn...........':KK52::KK52::KK52:

sizin de ellerinize sağlık leydim vede ankım..
miss köfteler miss :KK56:

hatice sultağnım,eğer bir maniniz yoksa diyorum,sizi..........................:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Sultanım sizi yatırsam şöyle?

:KK52:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Hatice sultanım soyununuz lütfen:KK60::KK60::KK60::KK60:

- Sizi öpebilir miyim Sultanım?
- Bilmem ki.. Ne desem şimdi? Bilemedim. Siz nasıl isterseniz paşam..
:90::KK1::KK1:

''iprahim rica etsem aceba siz..................''
'paşam istirham ederim..................'
'sultanım nasıl istersiniz..................'

:KK60::KK1::KK1::KK1:doğru söylüyosun onu halvette düşünemiyorum:KK17:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

hahaha yarıldım yaa.bburda okuyuncaya kadar hiç düşünmemiştim onların halvetini o kadar umutsuzum yani:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Çok tatlısınız lan :KK53:
dün akşam çok güzeldi ya hamile olduğunu öğrenince nasıl kahkaha attık kocişle :KK64:

bu arada havalar düzelsin bir istanbul gezisi yapıcam kızısımla önce bizimkilerden başlayacağım Haseki Hürrem Hamamı varmış bir bakayım dedim bu hamam ne iş,açıklaması aynen şöyle yazıyor;
"Hamamın yapılma sebebi Hürremin Cihangir sultana hamile olduğu vakitte hamamda bir süikasta maruz kalmasıdır.Gülbahar haseki ve Makbul İbrahim 'in komplosuna maruz kalan Hürrem sultan hamamında yılanla başbaşa kalmış ve bu tehlikenin ardından Sultan Süleyman ile bir hamam yaptırma kararı alınmıştır.":KK53:

edirnekapıda mihrimah sultan hamamını biliyorum da, haseki hürrem hamamını bilmiyorumm..
o nerde küne?hem hürrem haseki değil, nasıl haseki hürrem hamamı oluyor ki?:97:..
düz hamam yaniii:KK1:

edirnekapıda mihrimah sultan hamamını biliyorum da, haseki hürrem hamamını bilmiyorumm..
o nerde küne?hem hürrem haseki değil, nasıl haseki hürrem hamamı oluyor ki?:97:..
düz hamam yaniii:KK1:

Ayasofya ile Sultanahmet Camii'nin arasında bulunan Haseki Hürrem Hamamı, Kanuni Sultan Süleyman'ın sevgilisi, Rus ya da Ukrayna asıllı Hürrem Sultan tarafından ısmarlanmış ve Mimar Sinan tarafından İstanbul'daki en büyük hamam olarak inşa edilmiştir.

Uzun dikdörtgen planlı hamamın iki karşıt ucunda erkek ve kadınların kullanacağı, farklı girişler vardır. "Çifte hamam" denilen bu hamam tipinde, İslam ahlakına uyularak, erkeklerle kadınlar birbirine hiç rastlamaması sağlanmıştır.

1980'de restore edilen Haseki Hürrem Hamamı, İstanbul Festivali'nin sergi mekanlarından biri olarak açıldı. Günümüzde halı teşhirinin yapıldığı hamamda, aynı zamanda da halıların satışları gerçekleştiriliyor.

Ayasofya ile Sultanahmet Camii'nin arasında bulunan Haseki Hürrem Hamamı, Kanuni Sultan Süleyman'ın sevgilisi, Rus ya da Ukrayna asıllı Hürrem Sultan tarafından ısmarlanmış ve Mimar Sinan tarafından İstanbul'daki en büyük hamam olarak inşa edilmiştir.

Uzun dikdörtgen planlı hamamın iki karşıt ucunda erkek ve kadınların kullanacağı, farklı girişler vardır. "Çifte hamam" denilen bu hamam tipinde, İslam ahlakına uyularak, erkeklerle kadınlar birbirine hiç rastlamaması sağlanmıştır.

1980'de restore edilen Haseki Hürrem Hamamı, İstanbul Festivali'nin sergi mekanlarından biri olarak açıldı. Günümüzde halı teşhirinin yapıldığı hamamda, aynı zamanda da halıların satışları gerçekleştiriliyor.

sağol canım.:KK16:.
yani içinde insan yıkanmıyomuuuuş..:44:
halı teşhiri yapılıyormuş..:KK34:

X