muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

Yeni topiğimiz hayırlı olsun arkadaşlar.......

Her çarşamba halvet olsun;olmasın buradayız.Olsa daha iyi tabii.....

Her çarşamba Hürrem halvette;Mahi kapıda bacada..................:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

sadece çarşambaları değill,hep gelelim bence :KK66::KK66::KK66:

hee mahi artık dış kapının dış mandalı :63::KK64:

----------------------------------------------------

Son düzenleme:
bir üye hürreme gıcık oluyorum sırf bu yüzden diziyi izlemek istemiyorum yazmıştıda biride izleme ozaman yazmıştı cevap olarak o yüzden uzman herkes konulara mesaj yazma özgürlüğüne sahiptir konular tekil değildir vs. uyarıda bulunmuş konuyu kapatmış sanırım

Son düzenleme:
bugün gündüz biri daha süphelenmeme sebep oldu..
o şahıs da şikayet etmiş olabiler :KK47:

hani uzman demiş ya; birkaç arkadaşın tekelinde değil burası.. isteyen yorum yapabilir diye..
varın siz düşünün..

keşke yeni tartışmalara mahal vermemek için hürremciler topiki açsayık konunun isminin yanına ekleme yapılamazmıki hürremciler diye:KK1:

Son düzenleme:
kimse kalmadı topikte ben perdeleri kapatayım barı iyi geceler
:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

Bende geldim beybiler :KK69::KK54:

bir üye hürreme gıcık oluyorum sırf bu yüzden diziyi izlemek istemiyorum yazmıştıda biride izleme ozaman yazmıştı cevap olarak o yüzden uzman herkes konulara mesaj yazma özgürlüğüne sahiptir konular tekil değildir vs. uyarıda bulunmuş konuyu kapatmış sanırım

Ben demiştim. N'apim? Soru sordu yanıt verdim bende.

Son düzenleme:
:15::KK15::KK15:
bana kimse haber vermedi.:KK59:tamamen hissiyatlarımla buldum burayı...:KK8:
mahiciyim diye miii?:21::KK61:İstemezseniz gelmem kızaaaam:KK50::KK52::KK52:

yok mahicisin diye olurmu konu yeni olduğundan gözden kaçmıştır haber vermek bende kendim görüp geldim üzülme hoşgeldin :KK70: ben sonradan katılan ve sırf tartışma çıkarmak için gelen mahiciler için dedim acaba hürremciler topikimi olsa diye ama öle bişey yok yani tekrar hoşgeldin :KK42::KK42::KK42:

Son düzenleme:
:15::KK15::KK15:
bana kimse haber vermedi.:KK59:tamamen hissiyatlarımla buldum burayı...:KK8:
mahiciyim diye miii?:21::KK61:İstemezseniz gelmem kızaaaam:KK50::KK52::KK52:

''daha'' 14 kişiye gönderdimdi..devamı gelcek yane..
sensiz olur mu kıs mahici :KK57::KK60::KK60::KK60:

:KK70::KK16:

yakında fatmagüllerin cemilelerin evide kapatırlarmı acaba yaa :KK43: kapatırsalar onlarada birer konu açalım burda :S

Orayı da şikayet ederlerse orası da kapanır:KK57:

Tahmin edebiliyorum kimin şikayet ettiğini:KK76:

Bu arada hayırlı uğurlu olsun yeni topiğimiz:KK71:

Son düzenleme:
hayıırlıı ugurluu olsunn topıcıgıımızzz:KK71:kıskananlarr çatlasınnn:KK60::KK60::KK60:hepimiss halvetisss:KK52::KK52::KK52::KK60:megim özel için saol balımmm:KK69:

Selam kızlaarrr yeni Muhteşem topicğimiz hayırlı uğurlu olsunnn :KK52: Çarşamba günü açılışı yaparız hemiide halvetli hurrem'li :KK60: :KK69: haydı tatlı sohpetler :KK70:

selam fıstıklar hayırlı uğurlu olsun topiğimiz:KK16:
ilkşahım meleğim böyle bir topik açtığın için çok teşekkürler bitanem:KK71:
ve ayrıca ilkşahım ve megim özel msj için çok teşekkürler meleklerim:KK16::KK48::KK48::KK54::KK54::KK70::KK19::KK19:

ohhh ohhh yandan yandan bütün hürremciler sülümancılar toplanmış burada

Ben yanmam o ateşte ama sen yanacaksın pargalı... Burada da çok lüzumlu şeyler konuşulmasın da sohbet bölümünün dışına çıkılmış olmasın.

yok mahicisin diye olurmu konu yeni olduğundan gözden kaçmıştır haber vermek bende kendim görüp geldim üzülme hoşgeldin :KK70: ben sonradan katılan ve sırf tartışma çıkarmak için gelen mahiciler için dedim acaba hürremciler topikimi olsa diye ama öle bişey yok yani tekrar hoşgeldin :KK42::KK42::KK42:

''daha'' 14 kişiye gönderdimdi..devamı gelcek yane..
sensiz olur mu kıs mahici :KK57::KK60::KK60::KK60:

:KK70::KK16:

:13::KK16::KK16::KK16:

X