muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

Gülşah; daha önceden bir cinayetin vardı zaten. İki oldu. Seri katil olma yolunda hızla ilerliyorsun valla, Cem Garipoğlu'nu geçtin he.

İyi geceler herkese....Bol halvetlerrrr....

Ayyyy yoklama varmış ayol....MEGGGGGG Ben buradayım..............:82:

Son düzenleme:
Başladığı günden beri takipçisiyim.İzlediğim tek dizi...başlamasını beklyorum şuandada

Cariyeler birliği burda mısınız ahanda başlıyor dizimiz hadi bakalım dizilelim koltuklara hadi hadi ıp tıs ıp tıs dup dup dup tıs

Son düzenleme:
Dondurmalar benden bebekleriiim yumulun bakalım yumulun çabuk çabukçabuk

Son düzenleme:
ay yazık kıyamam selimde ağlıyoo kim öldü acabaaaa yalnız böyle bişi olabilirmi ya haremde elini kolunu sallayan herkes şehzade odasına girebilirmi yaaa

hadi bakımm kızlar burdakı haremımız toplaşsın dızımız başliiiii megım nerdesın yoklama alıveyseydın ay hurrem olmasın bıcaklanan ya kıyamam ki

iyi akşamlarr kızlarrr megciğim hürremim buraya çağırdı kendi nerdeki acaba

ay yazık kıyamam selimde ağlıyoo kim öldü acabaaaa yalnız böyle bişi olabilirmi ya haremde elini kolunu sallayan herkes şehzade odasına girebilirmi yaaa

Bende ona takılıyorum sözde her kapıda 2 koruma var kendileri bile açmıyolar kapıyı ama akşam olunca katiller koridorlarda fink atıoyo

nihayet kızı uyutup gelebildim ve dizide başladı.valla özledim hepinizi hadi bol sohbetler

kurgu işte :) hürremse bıçaklanan ölmez o

yok yok hürreme daha çok var daha birsürü doğurcak hürremim :)))

Bende ona takılıyorum sözde her kapıda 2 koruma var kendileri bile açmıyolar kapıyı ama akşam olunca katiller koridorlarda fink atıoyo

aman işte dizi ama azıcıkta dikkat edin ya:))))))))))))

esma şoka girmiş iyimiiii

derinciğim hoşgeldin :)))

çatır çatır duyuyomusunuz kızlar meraktan çatttladım gulşah hurremı pıçakladıysa bende gulşahı pıçaklıyorum tutmayn benı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…