muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

napiim,gebelik topiğindeyim bi süredir..
kocamla bol bol halvet yaptıktı bebek için ya netsizlikten geçen ay bi ara,okuyorum bol bol oraları..
hatta topiklendim :86:he gebe deelim.. şimdilik yani..
Hayırlısı olsum megim:KK16:Güzel haberlerini bekleriz.Bana doktorlar bebeğin olmaz dediler çünkü kistim var.Onlar dedikten 2 ay sonra hamile kaldım.Hemde 2. denememde:KK34:1.de yumurtlama dönemini kaçırmışım ve bacaklar hop havaya yapmamışım:KK17:2.de iş tamamdı.Düşük tehliken var dediler, ilk 3 ayım çok sorunsuz geçti.Erken doğum dediler yatarak geçirirsin dediler hiç yatmadım son 2 ay denizden çıkmadım.9 ay 7 gün sonra kucağıma aldım oğlumu:emir_bebek:
Unutma bacaklar havaya:KK34:

Hayırlısı olsum megim:KK16:Güzel haberlerini bekleriz.Bana doktorlar bebeğin olmaz dediler çünkü kistim var.Onlar dedikten 2 ay sonra hamile kaldım.Hemde 2. denememde:KK34:1.de yumurtlama dönemini kaçırmışım ve bacaklar hop havaya yapmamışım:KK17:2.de iş tamamdı.Düşük tehliken var dediler, ilk 3 ayım çok sorunsuz geçti.Erken doğum dediler yatarak geçirirsin dediler hiç yatmadım son 2 ay denizden çıkmadım.9 ay 7 gün sonra kucağıma aldım oğlumu:emir_bebek:
Unutma bacaklar havaya:KK34:

darısı bizim başımıza bende istiyorum düştü ilk bebeyim boş gebelikti

çok zor bir durum bebeği görememek Allah kimsenin başına vermesin ilk bebeğini kaybetmeyi geçmiş olsun canım inş ikincileri sağlıkla alırız kucağııza

hayır benim ki kese var bebek yok içinde gelişmemiş senin ki nasıl bilmiyorum

baktım benzer senin ki ile ama benim kese var ümitleniyorsun içinde bebek oluşmuyor ama aynı senin ki daha kolay düşük olmuştur benim ki düşmedi kürtj oldum

yok tatlım şükür kürtaj olmadım.kanda gebelikmiş benimkisi işte oluşamamış.1 aya yakın kanamam sürdü

yok benim 1 hafta sürdü kürtajdan sonra tekrar düşünüyorum üzülmeyelim canım önümüzdeki maçlara bakalım hürrem kadar olamadık hep hamile:KK70:

teşekkür ederim halvetlü arkadaşlarımmm :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
bakalım,Allah nasip ederse istiyoruz bebek..

derman ve brck arkadaşlarım,gebelik bölümünde topik açtım,ilgilenirseniz bekleriz..

silammm kıslar:79::79::79::79::79: ösledinismi beni hihihihihi ben ösledim sizi:KK19::KK19::KK19:
bugün halvet günü bakam nolcek akşama sülümandA :KK34::KK34::KK34::KK34:
ayyy kac zamandır netim yok hala yapılmadı:KK43: sözde bugun yapcaklardı:44: inşallah aksama kadar yaparlar yoksa bugunde yoklamada olmıcam megggggg duy sesimi yuk yazma benü :KK30::KK30::KK30:raporlu de hatta raporu delü diyebilirsin:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: yakında netsızlıkten aynen o şekil olcem :KK53::KK53::KK53::KK53:ama harbıden ösledım hepinisi:KK54: gelemessem dondurmamı yimeyin heee yarın ben yerim sayfaları okurken:KK56::KK56::KK56::KK56:

teşekkür ederim halvetlü arkadaşlarımmm :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
bakalım,Allah nasip ederse istiyoruz bebek..

derman ve brck arkadaşlarım,gebelik bölümünde topik açtım,ilgilenirseniz bekleriz..

topikğinin ismine canım göndersene bana girerim ben

selam kıslar bebişler akşama herkesi bekliyorum çok heyecanlı kocişleri bebişleri doyurun uyutun gelin

Bi an yanlışlıkla gebelik topiğine geldim sandım:KK60::KK60::KK60:

Selam kızçeler tatildeyim şu an:KK12:tekneden yazıyorum size:KK1:akşama izleyemiycem yok yazmayın varım gibi davranın:KK60::KK60::KK60:

Bi an yanlışlıkla gebelik topiğine geldim sandım:KK60::KK60::KK60:

Selam kızçeler tatildeyim şu an:KK12:tekneden yazıyorum size:KK1:akşama izleyemiycem yok yazmayın varım gibi davranın:KK60::KK60::KK60:

:) halvet konuştuk biraz:KK66::KK66: iyi tatiller boş güneşlenmeler ohhhhhh keyif senin keyfin

X