muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

sonuçta bu tarihten esinlenmiş kurgu bir dizi. yanlışları da olacak abartıları da. Önemli olan bizim kendi tarihimize olan ilgiyi toparlamış olması. Bazı şeyler reyting için abartılıyor bu doğru ama bazı şeylerde dile getirlmiyor. Örneğin Hürrem sultan zamanında hareme yahudi bir erkek doktor alınmış:hürren ile arası da çok iyiymiş.Hatta 2.selimin( sarı selim) bu dr dan olduğu tarih de konuşuluyor. ya da kanuni ile pargalı arasındaki duygusal ve fizsel ilişkiden dizi de bahsedilmiyor.

esas bunlar önemli ve sansasyon getiren tarihi dedikodular. Mustafa bağırmış bağırmamış hiç önemli değil he he

sonuçta bu tarihten esinlenmiş kurgu bir dizi. yanlışları da olacak abartıları da. Önemli olan bizim kendi tarihimize olan ilgiyi toparlamış olması. Bazı şeyler reyting için abartılıyor bu doğru ama bazı şeylerde dile getirlmiyor. Örneğin Hürrem sultan zamanında hareme yahudi bir erkek doktor alınmış:hürren ile arası da çok iyiymiş.Hatta 2.selimin( sarı selim) bu dr dan olduğu tarih de konuşuluyor. ya da kanuni ile pargalı arasındaki duygusal ve fizsel ilişkiden dizi de bahsedilmiyor.

esas bunlar önemli ve sansasyon getiren tarihi dedikodular. Mustafa bağırmış bağırmamış hiç önemli değil he he

abla nettn sen:89:şinci tarihçi aplalar gelir:KK30::KK60::KK60::KK60:
bi de şu rus kadınlar:KK4:bi kurtulamadık gitti

:KK50::KK50::KK50: hayır hayır hayır Gülnihal ile sümbülün arasında birşey olamaz çünkü sümbül..çünkü sümbül..çünkü...nasıl sölicem bilmiyorum yüreğim el vermiyor...:KK43: Çünkü o.. "HADIM" :KK61::KK60::KK60::KK60::KK60:

Osmanlı da hadım edildikten sonra malum yerleri tekrar gelişen harem ağaları varmış sümbül ağanın gülnihale baktığı o bölümü izlerken aklıma gelmişti o konu ama tabii derinlemesine bilgi sahibi değilim.

Ve bence bıçaklanan gülnihal değil diğer kız.Ya da eğer gülnihal ise çok saçmalamışlar demektir.

Kızlaaaaaaaar koşuuuuuuuuuun fragman çıktıııııııııı :KK52:

[video=youtube;JccbYrimkAM]http://www.youtube.com/watch?v=JccbYrimkAM&feature=player_embedded[/video]

Oh olsun Mahiye :KK52:

Son düzenleme:
bende sırf muhteşem yüzyılın fragmanı için feriyagile bakıp duruyodum teşekkürler fragman için aswang

gülnihal ölmemiş esma öldü demekki nigar yakalamış gülşahı bu sefer nolcak bakalım gülşahı nereye göndericekler

fragman çok güzel...
demekki gülnihal değil öteki esma hatun mu neydi o öldü...
gülşahtan kurtuluyoruz,belkide mahiden de kurtuluyoruz ama mahi olmadan sarayın tadı olmaz ki...
mahi gitmesin yaaa...didişmeleri hoş oluyor :KK1:

mahi ye bişey olmaz en fazla sürgün yer sanmıyorum ama göndereceklerini..ben hiç sevmedim fragmanı kızlar yaa ne bu biri birini öldürüo başkası çıkıo,rüyalar falan filan,fragmanda olup dizide gösterlmeyenler çok sıktı ya..bi sefer mefer bişey yapsınlar artık..anca halvet var :KK60::KK60::KK60::KK60:

wawww çok ekşınlı desenize bu hafta.... süper yaa... kim ki ölen acaba... pis gülşah onuda boğsunlar...

:emir_bebek::emir_bebek:günaydın kızlar:79::79::79::79: kargalar kahvaltılarını bile etmeden ben işteyim siz daha yatürsünüz eminim nesse uyuyun bakam:KK31::KK31::KK31:
fragmanda ni varki şimcik yane pehh mahi pok yoluna gidii:KK23: salak gülşahın yüzünden bari öldürecektin kayda değer birini öldüreydin denyo :KK47:sürgünede giderse dizide didişecek kimse kalmaski bence yollamıcaklar ama gülşaha naparlar onu bilimicim:26::26::26:hatçe mahinin yanında olduğuna göre sülümanda duyar hürremde mahinin işi iyice zorlaşiyurrr:KK66::KK66::KK66::KK66:

bence nigar mahinin ağzını aradı:KK6:
gülşahın kellesinin vurulmasını zevkle izlemek isterim:KK52:

günaydın herkeseee :92:

nigar ağız arıyor olabilir gerçekten yaa,gülşah itiraf etti deniliyor ama yalan olabilir ...ama mahi öyle becerikli biri değil hemen açık verir zaten :KK1:2. fragmana bakalım neler olacak...hürrem belki yine gebeyim der.gevrek gevrek..

Esma öldü yaniii...hmm mahiye iyi oldu oooh olsunn ohh..okdr oldurttu .. şimdi cezasını çekıcekler gulşahla..:KK47: nıgar zarf atıyo olabılır..mahide çat dıye söyler ztn :KK52: hurremimi hiç göstermemişler..gösterselerdi bi gözümüz gönlümüz açılırdı :KK52: sempatıkler sultanıııı :KK52: :KK69:

bence bıçaklanan hürrem olabilir...
yaralanır, ölmez...
fragmanda ayşeyi de gülnihalide qösteriyor :26:
qeriye sadece hürrem kalıo
ama iyi oldu biraz heyecan qeldi ortama :KK52:
öyle bir fragman hazırlıyolar ki
diziyi tahmin etmek çok zor oluyo
iyice çatlatıyolar insanı yaa :KK53:

Bu Gülşah da Mahi'ye aşık mıdır nedir :KK70: Yakında Süleyman'a sultanımla neden beraber olmuyorsun diye çemkirirse şaşırmam :KK70:

Osmanlı da hadım edildikten sonra malum yerleri tekrar gelişen harem ağaları varmış sümbül ağanın gülnihale baktığı o bölümü izlerken aklıma gelmişti o konu ama tabii derinlemesine bilgi sahibi değilim.

QUOTE]

yok artık :KK70: nasıl gelişio yaa :KK70::KK70::KK70: çiçekmi bu sökünce tekrar bitsn :KK62::KK62::KK62::KK60::KK60::KK60::KK60:

X