muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

pargalı tabe..
hürrem seviniyo ya..
hatice görüyo olamazdı..

Bak onu doğru söledin fragmanda aklıma gelmemişti, izlerken dedim tabi yaaa hatice görse hürremin bu sevindirik halini niye görsün :)

Son düzenleme:
Ellerin kırılsın katil ruhlu pis Gülşah.....

Kime kıyacak acaba...İnşallah öldüremez ve yakalanır;Mahi de katil yardımcısı olmadan yaşar artık....

hürremin bi arkadaşı vardı o da ölecekmi ya.gerçi nigar da var da onun da sonunu iyi görmüyorum

Kime kıyacak acaba...İnşallah öldüremez ve yakalanır;Mahi de katil yardımcısı olmadan yaşar artık....

ne de olsa asil sultağn mahinin yardımcısı :63:

kesinlikle katılıyorum yakalansın ve gulşahın ıpını çeksınler :KK19: mahı caniside yardımcı canisi olmadan yaşar kımse ölmez böylece :63: ufff bari gösterseler kimi bıçakladıgını bıtırmeseler çatlarım ya :KK53:

Son düzenleme:
kesinlikle katılıyorum yakalansın ve gulşahın ıpını çeksınler :KK19: mahı caniside yardımcı canisi olmadan yaşar kımse ölme böylece :63: ufff bari gösterseler kimi bıçakladıgını bıtırmeseler çatlarım ya :KK53:

ya gülnihal,yada öbür bebek bakıcısı cariye var ya o bence..

sarayda bi arar biri öldürülmüştü onu öldüren gülşah mı? mahidevranın elide mi varr??:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

selam kızlar iyi akşamlar:80::KK31:pargalı ölüyormu bu bölüm:97:

X