Saç Rengi ve Saç Boyama Muhteşem yüzyıl, hürrem sultan'ın saç rengi?

twitterde sormuşlar oda söylemiş tarçın bakırıyla başka bir boyayı karıştırıyorlarmış ama evde denemeyin mutlaka kuaförde yaptrırın demiş..

Kızlar merhaba. Ben size değişik birşey söylicem. Benim kendi saçlarım 5 tonlarında ve dipboyam gelmişti. Saçıma uygulayacağım boya da 913 loreal majiblonddu. ben kızıl yansıma yapmasın diye içine lakme collageden az bişey gri, koleston 8/71den de az bişey yarım tüp boyaya kattım oran söyleyecek olursam 1er cm kadar olması lazım gri ve kolestonun. İşte diplerim hürremin saç rengi gibi oldu aynen. Eğer saçınz koyuysa boşa açtırmayın bence uygulayın direk boyayla. Oksidan olarak 30 volüm kullandım.

ben sacımı kızıla boyatmıstım daha sonra koyukumral bakır kızıla boyadım bu tona yakın oldu aama daha koyu oldubenım sacımın ucunda rofle vardı bu boya aktıkca roflemın oldugu renkler
bu renge cok yaklastı acık kumral bakır kızıl denıcem bu defa umarım olur

arkadaşlar hürremin saç rengi bakır kızıl olamaz çok kırmızı, ben kuaföre yaptırdım, karamelin içine biraz bakır karıştırdı aynı hürremin rengi oldu ama benim siyah boyalı saçımı akıtıp sapsarı yaptılar sonra bu ton tuttu.

benim saçlarım karamel, her gören aa hürremin rengi diyor bana da gıcık oluyorum..ben ondan çok daha önce boyatmıştım bu renge..

eveli gün kesim için kuaföre gittim,kuaförüm hürrem karameli yapalım sana dedi bende tutturabiliyormusun dedim tabi çok yapıyorum aynısı oluyor ona özel çıkmış boya var üzerinde hürrem karameli yazıyor dedi.oryalsiz tutmaz heralde dedim istersen bitkisel oryal kullanırız o zararsız dedi.ona marka sormadım ama sea color die bir boyadan bahsediyor araştırdım.eğer evde boyayacaksanız önce açma işlemi yapıp bu boyayı birkaç kez kullanırsanız aynı renk olur die düşünüyorum.bende şimdilik kararsızım kendimmi yapsam onamı yaptırsam

hangi marka ve kaç numara canım söyleyebilirmisin?

canım ben kuaföre boyatıyorum bilmiyorum..sorsam da söylemez zaten..
ama benim saçım karamel,hürreminki kesinlikle bakır..
hatta tarçın bakır olabilir, sarı saçta tutuyor ;koyu renk saçta çok koyu bakır oluyor tarçın bakır..

ya ben de bu rengin sadece bir ton koyusunu istiyorum, saçım şu an golda yakın açık kumral acaba nevacolor 8.44 ile boyasam Hürrem saçının bir ton koyusu çıkar mı dersiniz?

ben de palette tarçın bakırı kullanıyorum,, saçımda öncesinde açıcı ile kuaförde açtırıp yaptırdım. artık evde kendim boyuyorum, tarçın bakıra.. ilk başlarda çok turuncu oluyor sonra zamanla aktıkça hürremin rengine dönüyo ama ben de aktığı halini sevmiyorum pek,, soluk ve mat oluyo çünkü.. ilk başta bu rengi elde etmek için sanırım tarçın bakırla altın sarısını karıştırmak gerekebilir. bir dahaki sefer deniycem.. sonucu paylaşırım..

resmini koyar mısın merak ettim

kızlar benimde saçlarım uzun zamandır bu renk.ama ben kuaföre boyattım.güzel oldu.bir ara kendim boyayınca da o güzelim rengi bozdum. yani hürrem rengi birkaç boya karıştırılarak elde ediliyor demekki.kendinizin elde etmesi biraz zor özellikle koyu renkli saçlar için

Tarcin bakir + altin sarisi. Öyle cok zor bir renk degil. Ama lütfen yakisiyorsa yapin, bu renk herkese yakismaz cünkü.

kuaförüme hürremin saçını istiyorum dedim hürremin renginin kumral bakır oldugunu söyledi ( ten rengim beyaz) saclarım koyu siyah oldugu için renk acıcı kattı boyaya suan hürremin renginden daha güzel oldugunu söyleyebilirim çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…