Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Muhteşem Salon Koltukları

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

avangard mobilyaları beğeniyormusnuz

• Ankete Katılan
    64

Violata

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
65
0
86
46
İstanbul
bu modelleri masko dan aldım umarım bana kızmazlar atalay mobilya hepsi çok hoşuma gitti
sanırım 2010 yılı avanguar mobilya yılı olacak sizinde fikirleriniz bekliyorumkaydirigubbakcemile3

sizce hangisi ?

Eklentiler

• $caprina.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 219
  • $casablanca.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 188
  • $ısebella.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 188
  • $marina-.1.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 212
  • $marella.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 180
bence hiçbiri çok gözü alıyor ne o öyle altın renkleri filan hiç sevmem ben modern tarzı seviyorum ve çok renkli ışıltılı gözü alan şeyleri sevmem

Bu modellerin tarzı farklı ve iddalı Bu yüzden her hanımın beğeneceği türde ürünler değil lakin büyük mekanlarda iyi bir kombinasyonla perde halı ve aksesuarlarlar gibi harika oluyor mekanın büyük olması şart tabi .

harika şeyler çok beğendim. bence salon takımı biraz gösterişli olmalı. oturma odası daha modern olmalı.

ben de begenıorum benım de olursa salonum cok şık oturma odam ıse spor olsun ıstıorum ...

salon biraz ağır olmalı oturma odası daha spor bence yani en azından ben evimde ole yapcam son ve 3. model cidden çok hoş duruo almayı düşünosan 2 sinden biri olsun bence..

3 ve 5 kesinlikle harika çok begeniyorum avangard modelleri.Fiyatları hakkında bilgin varmı canım

tarzım değil. minimal tasarımları tercih ederim her zaman... sanki bu koltuklar üzerinde oturulmak için değil de süs olarak kullanılmak içinmiş gibi geliyor bana. zevk meselesi tabii ama bana kasvet veriyor. zaten son yıllarda moda oldu, daha önce bu tarz koltukları ben hatırlamıyorum. modasının da ne kadar süreceği meçhul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…