kusursuz surat barbara palvin boyu high fashion icin kisa da olsa(171 flndi sanirim) yuzunun guzelligi sayesinde LV, Mui Mui vs. defilelerinde yurudu. yukselen yildizlardan. hayranim sahsen. onceden bu topige eklemis olabilirim ama bu fotosunu da eklemek istedim cok hosuma gitti.
kusursuz surat barbara palvin boyu high fashion icin kisa da olsa(171 flndi sanirim) yuzunun guzelligi sayesinde LV, Mui Mui vs. defilelerinde yurudu. yukselen yildizlardan. hayranim sahsen. onceden bu topige eklemis olabilirim ama bu fotosunu da eklemek istedim cok hosuma gitti.
Kesinlikle bende öyleyim,sarı saç-renkli göz-ve kocaman dudak.. Hep aynı şeyler gibi geliyor.Sürekli yapaylarını görmekten dolayı doğallarını beğenmez oldum artık.Aynı durum burada da var; sarı saç ve renkli göz olması pek çok kişi için bir artı olsa da benim için bir eksi. Bunun ötesinde dudak ve diş yapısını beğenmedim.
Kesinlikle bende öyleyim,sarı saç-renkli göz-ve kocaman dudak.. Hep aynı şeyler gibi geliyor.Sürekli yapaylarını görmekten dolayı doğallarını beğenmez oldum artık.
Kesinlikle bende öyleyim,sarı saç-renkli göz-ve kocaman dudak.. Hep aynı şeyler gibi geliyor.Sürekli yapaylarını görmekten dolayı doğallarını beğenmez oldum artık.
emily browning çok güzel bir yüzü var bence...
bebeksi yüzler hiç ilgimi çekmiyor ya. biraz da olsa vamplık arıyorum. o yüzden misal catherine zeta jones hepsinden daha güzel. zevkler ne garip :/
Ruslana Korshunova da bana göre gelmiş geçmiş en güzel yüzlerden biriydi, kesinlikle kusursuzdu.