Muhteşem Bir Yüz..daha güzelleri var diyosanız paylaşın :)

valla resmi yok ama ben bi mağzada bi çalışan kız gördüm resmen ağzım açık baktım baktıkça bakasım geldi o derece güzeldi yani esmer , yemyeşil gözler saçını göremedim başartülüydü ama düşündüm kimbilir açık nasıl güzeldir diye ..

Rabbim verdimi veriyor .. azıcıkda bana vereydi ahh ahhbilmiyorumkismile

vee adriana lima da en az bu kız kadar güzelll..

Son düzenleme:
nedense hiç beğenmiorum su adriana limayı.bi ara angelina jolie da böyle cok begenmişlerdi.bana ikiside cok sevimsz ve soğuk geliyo nedense özellikle dudaklardan kaynaklanıo sanırım bu düşüncem..

bana gore muhtesem suratlar barbara palvin ve jessica stam. tabi kendi begenime gore soyluorm hiihi opuyorumnanaktanaslinda bircok hatun var begendigim de ikisini ozellikle cok begeniorm. vanessa hesslere de bayiliorm.
barbara yi eklemistim. jessicayi da eklemek istiorm :))

buz mavisi gri gozleri sahane cok deisik.gordugum en guzel goz ve kaslardan biri. ricci ricci by nina ricci reklaminda dehset guzel simsiyah goz makyajiyla kedi kiz boshayallersmile

Son düzenleme:
nina ricca reklaminin fotosu varmis ekliyim onu da :)) reklamda cok hos gercekten. begenenler izlemediyse izleyin derim :))

Son düzenleme:
fox ta yer gök aşk adlı dizinin oyuncularından bu kız selen soyder sanırım adı cok begeniyorum yuzunu

Son düzenleme:
fox ta yer gök aşk adlı dizinin oyuncularından bu kız selen soyder sanırım adı cok begeniyorum yuzunu

bu kiza ben de bayiliorm bence de cok hos saniirm turkiye guzeli secilmisti ilk defa da benm begendigim bir kiz 1. olmustu hihihih. unutmustum bu kizi hatirlattin iyi oldu valla :) gercekten de harika bir yuzu var.boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…