Muhteşem Bir Yüz..daha güzelleri var diyosanız paylaşın :)

madem guzel yuz dedik benm favorilerimden biri olan Barbara Palvin i paylasiyim ben de :)

47211_107092512685267_102740353120483_58699_5450840_n_thumb.jpg

35838lfp3.jpg

qs9zr4.jpg

Barbara+Palvin.jpg

barbara-palvin-glamour-hungary.jpeg

BarbaraPalvinJalouse1.jpg

Son düzenleme:
Vanessa yı bende çok çok çok beğeniyorum ama bence çok uzağa gitmeye gerek yok tuba büyüküstün ondan yüz olarak daha güzel

tuba-buyukustun.jpg

Tuba_Buyukustun-9.jpg

tuba-buyukustun-iftara-cagrirsa-gitmeyin.jpg

tuba-buyukustun-un-vogue-cekiminin-perde-arkasi-187.jpg

tuba-dan-nefes-kesen-pozlar-tuba-buyukustun-sinema-1190945.jpg

tuba-buyukustun-un-vogue-cekiminin-perde-arkasi-188.jpg

ben cok begenmiorm tuba buyukustun :KK43: tabi ki cirkin demiorm asla ama bence cok alisilmis bir tipi var ya da bana oole gelior bilemiorm wow diyemiorm. zevkler farkli iste :))

zevk meselesi tabiki canım esmer ela gözlü olması bence ilgiinç kılıyor onu ayrıca yüz şeklide çok orjinal bence...

Barbara'nın gözleri harikaymış,varolduğum zamandan beri hep böyle Kızıldereli gibi gözlerim olsun isterdim bu biçim yani.Fakat bütün olarak ele aldığımda güzel bi kız olduğunu düşünmüyorum.
Bence te bu:

Ama şu resimde neden travestiler gibi çıktığıyla ilgili bi fikrim yok sempatiksalakcinni

Neyse birde şu bayan

Giderek sarışın bayanların esmer bayanlardan daha güzel olduğunu düşünmeye başladım. .

mükemmellllllllllllll :) ilk msjlardaki kız tabi !!!!!!! :)

Son düzenleme:
Barbara'nın gözleri harikaymış,varolduğum zamandan beri hep böyle Kızıldereli gibi gözlerim olsun isterdim bu biçim yani.Fakat bütün olarak ele aldığımda güzel bi kız olduğunu düşünmüyorum.
Bence te bu:

Ama şu resimde neden travestiler gibi çıktığıyla ilgili bi fikrim yok sempatiksalakcinni
Neyse birde şu bayan

Giderek sarışın bayanların esmer bayanlardan daha güzel olduğunu düşünmeye başladım. .

aynen cnm ya benm de cok ozendigim bir goz sekli harika. benmkiler de tam tersi yuvarlak tuu sempatiksalakcinni
ay ben de doutzeni ve emilyi cok begeniorm. onlar da birer harika yahu. doutzen suratina nasil kilo aldirmis nasil deismis hayret valla bayanssulusmile

vanessa hessler gerçekten çok güzel bir kız bayılıyorum resmen ama birde natalie dormer'a hastayım ben ama anne boleyn haline saçları uzun ve koyuyken muhteşem :KK70:

the-tudors13.jpg

draft_lens9573461module95069741photo_1271099307Natalie-Dormer-natalie-do

tudor_wideweb__470x319,0.jpg

enter3.jpg

natalie dormer i ben de cok begeniorm. tudors hastaydim zaten of nie bitti ki :p bakislari sahane :)

Son düzenleme:
birde genel olarak vanessa daha güzel olsada bence emilie de ravin in yüzü daha güzel
Emilie-de-Ravin-20.JPG

EmilieDeRavin.jpg

claire_littleton.jpg

Emilie-de-Ravin-22.JPG

Son düzenleme:
minik senin konuyu açtığını farketmemiştim ama zaten ben sadece vanessa değil yüzü güzel olan diğer isimleride paylaşalım diye konuyu açtım ilk isimde tabii vanessa oldu :)

cnm ben bu konuyu ben açtım sen niye açtın demedim ki merak edenler daha ayrıntılı bakabilir diye konusunu açtığımı söyledim onla ilgili bilgilerde var diye yanlış anlamaopuyorumnanaktan

aynen bakışları harika tek kelimeyle :) tudors' ı yeni baştan izlemeye başladım o diziye bayılıyorum :KK70:

X