- 21 Mart 2008
- 1.027
- 4
- 40
- Konu Sahibi Kardelen2434
..................................
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlış anlama olmasın ekleme yapmak istedim...
Kayınvalidem yazmamın sebebi şu; kaç kere ultrasona girmeme rağmen kayınvalidem, ben prensesim dedikçe buda oğlan deyip duruyordu..Rüyasında görmüş bu oğlan hem senin karnın sivri deyip tutturuyor..Gerçi karnımın şekline bakan kişiler ne kadar da sivri bu kesin oğlan diyenler var ama ben diyorum yaaaa alakası yok o benim vücut yapıma bağlı olarak gelişiyor...Ya kızlar ben pek inanmıyorum sivri olmasıyla yuvarlak olmasının cinsiyetine bağlı bir gelişme olasılığını mantıksız buluyorum...insanın vücut yapısına bağlı olması daha mantıklı değilmi caaaanımmm :))
Yanlış anlama olmasın ekleme yapmak istedim...
Kayınvalidem yazmamın sebebi şu; kaç kere ultrasona girmeme rağmen kayınvalidem, ben prensesim dedikçe buda oğlan deyip duruyordu..Rüyasında görmüş bu oğlan hem senin karnın sivri deyip tutturuyor..Gerçi karnımın şekline bakan kişiler ne kadar da sivri bu kesin oğlan diyenler var ama ben diyorum yaaaa alakası yok o benim vücut yapıma bağlı olarak gelişiyor...Ya kızlar ben pek inanmıyorum sivri olmasıyla yuvarlak olmasının cinsiyetine bağlı bir gelişme olasılığını mantıksız buluyorum...insanın vücut yapısına bağlı olması daha mantıklı değilmi caaaanımmm :))
esraesra...........................3mayıs-Kız
leylam-15..........................3mayıs-Erkek
@kardelen@.....................6mayıs-Erkek
rida...................................9mayıs-Erkek
güzelresim.......................10mayıs-Erkek
murgiz.............................11mayıs-Erkek
ranam1............................12mayıs-Kız
çiğdem-özal.....................13mayıs-Erkek
tülay................................16mayıs-Erkek
cananmert........................16mayıs-Kız
yaseemin.........................19mayıs-Erkek
yaren...............................19mayıs-Erkek