• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muhtaç kv

Ciddi bi ruh sağlığı problemi var demektir bu da...
Nasıl bir fantazi dünyasında yaşıyorsa artık!
Eğer gerçekten evli ve bu denli atıp tutan bir insansa kocasıyla bile empati kurmaya başladım. Bizim burada feriştahımızı şaşırttıysa, adamın evde vay haline. Bu denli tutarsızlık olmaz 3 aylık evli bir insan her konusunda para diye dert yanmaz. Belki de adam veriyor, saçma sapan şeylere para harcanıyor bize burada yalan yanlış aktarıyor bilemeyiz.

• Beğen
Reactions: csi
Eğer gerçekten evli ve bu denli atıp tutan bir insansa kocasıyla bile empati kurmaya başladım. Bizim burada feriştahımızı şaşırttıysa, adamın evde vay haline. Bu denli tutarsızlık olmaz 3 aylık evli bir insan her konusunda para diye dert yanmaz. Belki de adam veriyor, saçma sapan şeylere para harcanıyor bize burada yalan yanlış aktarıyor bilemeyiz.
Birikmiş otuz beş bin liralari varmış ....ama aslında elli bin olacakmış kayinvalideye gönderince olmamış...programdan sapmak strese sokmuş kizcagizi

• Beğen
Reactions: csi
Birikmiş otuz beş bin liralari varmış ....ama aslında elli bin olacakmış kayinvalideye gönderince olmamış...programdan sapmak strese sokmuş kizcagizi
Evet az önce ben de gördüm o konuyu. Hatta yazacaktım buraya sonra vazgeçtim. Bu konuda hiç kimsem yok demiş o konuda benim tarafımdan ve o taraftan takılan takılar 50 bin edecekti gibi bir şey demiş.

Ben de dedim ki kendi kendime ben zengin bir aileye gelin oldum 2012 senesinde. Altın fiyatı o kadar düşüktü üç saate yakın takı sırası yüzünden ayakta kaldım da takılarım zor o kadar tuttu. Bu kızın nasıl oluyor da insanlar çeyrek bile alamazken 50 bin lira takısı tutuyor. Hadi bunu Haziran Temmuz öncesinde söylese tamam da altın fiyatlarının yanı sıra evlendiği dönem de kriz dönemi insanlar ay sonunu zor getiriyor. Vay be ben de ikinci kızıma mevlüt okutmadım ki kendini takı takmak, hediye almak zorunda hisseden olur insanları strese sokmayayım. Çünkü çoğu yakın akraba kim alabilir kim alamaz, kimin borcu harcı var biliyorum. Biz vaktinde çeyrek taktık diye aynısını yapmak isterler yazık günah. Bu gelincağızın düğününde de yarımlar cumhuriyetler havada uçuştu sanırım.

Canım kardeşim o maaşla adam annesine her ay para bile gönderse bu kadar yokluk içinde yaşanmaz ki çok ilginç..Biz askerî ücretle ( eşim çok üstünü kazanıyor ama ev ve ihtiyaç kredimiz var onu içinden çıkardığımızda) iki çocukla 4 kişilik aile Allaha şükür buzdolabımızda yok yok ki çocukların masrafı okul aidati bezleri etleri meyveleri derken bizimkinden çok fazla..Siz biyerlerde yanlış yapiyosunuz bence 2 kişi bu yoklukta nasıl oluyorsunuz paranızın bereketi hiç yok anlaşılan.

Ayrıca daha tanımadan bilmeden evliliğe alışmadan rahata ermeden bu yokluk içinde neden hemen çocuk yaptınız cesaretinize hayran kaldım valla.Allah o bebeğe yardım etsin.

Evet. Bir sürü alınacak var. Bulgur pul biber. Zeytin. Peynir. Pazar Arabası çöp kutusu salata alamadık canım çekiyor cacık yapacaktım. Pazardan meyve alıp döndük islim kebabı yapacaktım kıyma alacak para mı var dedi zaten patlıcan da alamadık ama annesine gönderecek para buluyor. Ya ikili tarama testinin sonucunu öğrenmeye gidemedim paramız yok diye.
Dolapta zeytin gördüm ben hemde bi bidon kandırıldık skandallll :KK76:

Cacıkda kalmışım ben demek. Pul biber aşerilebileceğini beynim kabul etmemiş.

Teşekkürler, bir yaşıma daha girdim :KK70:
Aslında konuyu başından takip ediyorum ..
Eski konularını da biliyorum çok tutarsız akıllı bir kadın olmadığı belli çok şeyler anlatmış o zamanlardan 2015 üyesi ..
Yazacaktım aslında bulgur pul biber cacık için konumu açılır ..
Sonra düşündüm 2015 dn beri yazıyor bu bayan bu kadar kurgu nasıl olur ???
Kk’ bayanlar da üzüldü haline hamile olduğu için..
Vicdanımızla oynadı peynirle::

Kız evlenirken eve bir paket pul biber alsa hala bitmemis olurdu....

Aslında konuyu başından takip ediyorum ..
Eski konularını da biliyorum çok tutarsız akıllı bir kadın olmadığı belli çok şeyler anlatmış o zamanlardan 2015 üyesi ..
Yazacaktım aslında bulgur pul biber cacık için konumu açılır ..
Sonra düşündüm 2015 dn beri yazıyor bu bayan bu kadar kurgu nasıl olur ???
Kk’ bayanlar da üzüldü haline hamile olduğu için..
Vicdanımızla oynadı peynirle::
Biri de akşam dememiş ki "pazar arabasına da çöp kovasına da gerek yok, nasılsa alışveriş yapmıyorsunuz"
Ben ilk başlarda yazmadım, hep okudum. Gece uyku tutmadı iki çift laf edeyim dedim, banlanmış :KK70:

Cacıkda kalmışım ben demek. Pul biber aşerilebileceğini beynim kabul etmemiş.

Teşekkürler, bir yaşıma daha girdim :KK70:
Dolapta 5 kutu süt vardı. Ben de garibim uzun süredir marketten süt almıyordum geçen kızım kek istedi okula götürmek için. Servise ucu ucuna yetişicem sütçüye gidemem hazır marketteyim alayım dedim. 1 lt süt neredeyse 5 tl. Biz 5 lt köy sütüne 20 tl veriyoruz galiba eşim alıyor genelde ben en son 7 ay önce kendim aldım. Eve gittim çocuğumu servisten aldım dedim ki, "Yürü çocuuum bime gidiyoruz."

Biri de akşam dememiş ki "pazar arabasına da çöp kovasına da gerek yok, nasılsa alışveriş yapmıyorsunuz"
Ben ilk başlarda yazmadım, hep okudum. Gece uyku tutmadı iki çift laf edeyim dedim, banlanmış :KK70:
Aslında bir bayan dedi..
Çöp kovasını ne yapacaksın evde çöp mü çıkıyor diye :KK70:

Back