• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mühendislik bölümü için ingilizce çalışma önerisi

disciplina06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2012
119
0
26
Ankara
selam arkadaşlar
ben elektronik haberleşme mühendisliği okuyorum bu yıl hazırlığı bitirdim bölümüm %100 ingilizce her ne kadar ingilizceme güvensem de seneye derslerde zorlanmamak için şimdiden bir bakıyım diyorum
özellikle calculus-1 ve physics-1 için ne çalışmam lazım?
kullanıp beğendiğiniz bir kitap varsa bana ismini vs verebilir misiniz?

benim bölümüm ingilizce değil ama mühendislik fakültelerinde fizik için genelde serway kullandırıyorlar. biz türkçeye çevrilmiş halini kullandık sanırım sizde ingilizcesini kullanırsınız.

benim bölümüm ingilizce değil ama mühendislik fakültelerinde fizik için genelde serway kullandırıyorlar. biz türkçeye çevrilmiş halini kullandık sanırım sizde ingilizcesini kullanırsınız.

cevabınız için çooooooook teşekkür ederim :)
zaten bende türkçesini alıp anlayarak çalışıyım diyorum
okulda artık hangi kitabı kullanırsak onu da alırım sonra...
acaba matematik içinde bir kitap tavsiye edebilir misiniz :17:

ben sakarya üniversitesinde okuyorum orda ki hocalar mavi dışlı yüksek matematik 1 kitaplarını kullandırıyorlardı ama yazarını hatırlayamadım tam olarak bide genel matematik vardı onunki de bişey balcıydı sanırım mustafa balcıydı onu da tam hatırlayamadım. ama biz genelde yüksek mat 1 i kullanıyorduk ama bu üniversiteden üniversiteye değişiyordur sanırım :) ama fizik sabit :)

ben sakarya üniversitesinde okuyorum orda ki hocalar mavi dışlı yüksek matematik 1 kitaplarını kullandırıyorlardı ama yazarını hatırlayamadım tam olarak bide genel matematik vardı onunki de bişey balcıydı sanırım mustafa balcıydı onu da tam hatırlayamadım. ama biz genelde yüksek mat 1 i kullanıyorduk ama bu üniversiteden üniversiteye değişiyordur sanırım :) ama fizik sabit :)

tekrar tekrar teşekkür ederim :)

Back