- 3 Nisan 2022
- 234
- 64
- 32
-
- Konu Sahibi berlingoes
Bırak cevabını hep abisi versin. Sen duymamazlıktan gel hani sinek vızıldar ya. Kudursun.Eşimde de dedi ki ne garipliğini gördün
Yorma anneni sen getirsen keske diyeceksin olmayacak.kvdem bize meyve getiriyorum örneğin hemen diyor ki annem yoruldun
işte aradığım cevapYorma anneni sen getirsen keske diyeceksin olmayacak.
Geçmiş olsun kocanın elleri kopmuş sanırım.Bu arada görümcem varken, ben kalkıp meyve getirsem eşim görümceme neler eder. Bir kere çayları doldurmak için yeltendim eşim görümceme kızmıştı. Hanımefedi varken bizzat kalkıp meyve getirmek senin işin mi?
Yok kalabalık ortamda kız.Geçmiş olsun kocanın elleri kopmuş sanırım.
E tamam da eşin neden kardeşine kızıyor kalksin kendi koysun çayı o zamanYok kalabalık ortamda kız.
Çayları doldurmak için kalktım hanımefendi oturuyor sohbet ediyordu.
Görümceniz ergenliğe yeni girdi galibahanımlar selam
görümcemle muhattap olmak istemiyorum. Acayip modumu düşüren biri. Kayınvalideme gittik iş çıkışı kv demde çay falan koydu bize. O sırada görümcemle görüntülü konuşuyordu eşim. Karşıdan annesine diyor ki garip anam. Eşimde de dedi ki ne garipliğini gördün ne oldu falan duymamış gibi yaptı. Sonrada öylesine dedim dedi.
Kv ye gidelim mesela, kvdem bize meyve getiriyorum örneğin hemen diyor ki annem yoruldun. O kadar canımı sıkıyor ki bu durum. Benim kendi annem benim çocuğuma bakıyor yazın. Öyle olsa herhalde yandık.
Sizde nasıl cevap verilebilir bu durum kjarşısında?
Eşiniz gereken cevabı vermiş. O vermeye devam etsin. Siz muhattap olupta kendisini önemli hissettirmeyin bu görümceye. Bazılarını cevap vermek değil susmak paklıyor.hanımlar selam
görümcemle muhattap olmak istemiyorum. Acayip modumu düşüren biri. Kayınvalideme gittik iş çıkışı kv demde çay falan koydu bize. O sırada görümcemle görüntülü konuşuyordu eşim. Karşıdan annesine diyor ki garip anam. Eşimde de dedi ki ne garipliğini gördün ne oldu falan duymamış gibi yaptı. Sonrada öylesine dedim dedi.
Kv ye gidelim mesela, kvdem bize meyve getiriyorum örneğin hemen diyor ki annem yoruldun. O kadar canımı sıkıyor ki bu durum. Benim kendi annem benim çocuğuma bakıyor yazın. Öyle olsa herhalde yandık.
Sizde nasıl cevap verilebilir bu durum kjarşısında?
Vallahi burda biz hep kaynanaalra kiziyoruz da bende surekli kaynanasinda yemek yiyen caya giden is bekleyen gelinlere de kizginim.ne gerek var. Kadin hizmet ediyorsa surekli buda hos degil gorumcede gormus demekki biseyleri hissetmis oyle diyor. He diyeceksin ki esim istiyor zorla goturuyor. Kolayi var. Hayatim hergun gitmeyelim bak kardesin laf sokuyor. Diyeceksin.eger gorumce kotuyse senin isine gelir esin birdahakine verir cevabi. Ama yok benimde isime geliyor yemek cay corba diyorsan hakli gorumcen. Yazin cocuguna annende bakmayack. Bak o olayda beni irite ediyor. Anennede yazik arada bir bakar anlarimda yasli insanlar arrik bunaliyor. Annem 50 yasinda surekli digacak bebegim icin her yaz tatile ablasina giden kadin planlarini iptal etti yok bebege bakmam lazim diyor. Kendine alisverisi kesti bebege lazim olacak para diyor. Bunlar bana gore yanlis ben kendimden ödün vermiyorken anane olarak niye veriyosun. Birak onu annesi babasi dusunsun dedim gorumcede annesini dusunerek hakli. Sende kendi anneni dusunmelisin.
Hepimiz kaynana olacagiz neden icerleneyim. Bende istemem gelinim hergun gelsin. Herkes evinde olsun rahat olsun kizim da olsa mesafeli olsun oglumda olsa ayni sekilde. Gelinimizde calisiyor kardesime kendim bizzat soyluyorum izin gunlerinizi burda gecirmenize gerek yok yani al karini gezdir yemege gotur arada gelmek isterseniz getir zorlama. Annemde hizmette sınır tanimiyor sizin kaynananiz gibi. O yuzden istemem annem yorulsunhanımefendi sürekli yemeğe gitmiyorum. Kendisi çağırıyor onda bile çay a gidiyorum. işte beklemiyorum ayrıca. yardım da ederim. ama öyle söyleyince yapasım gelmiyor. kaynana olacaksınız galiba ilerde içerlemişsiniz