muhasebeyi meslek edinmek isteyenler

muhasebece

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
7
0
16
Ankara
arkadaşlar, muhasebeyi meslek edinmek istiyorsanız size yardımcı olabilirim, mali müşavirim uygulamalı olarak size 5 haftada bordro,kdv, muhtasar, ba bs öğretebilirim, okulda öğrendiğiniz teorik bilgiler iş hayatında yeterli olmuyor, pratik farklı işe başlamadan önce işveren bordro, kdv biliyor musun diye sorar, bilmiyorum derseniz maaşınızı ona göre belirler, ilgilenirseniz özelden yazabilirsiniz, ankara'dayım.

belli bir ücret karşılıgı sanırım..

merhaba kkimsee,

buraya telefonumu yazıyorum isterseniz, arayabilirsiniz xxxxxx

benim programım 5 ders 2'şer saatlik (bunu sizin durumunuza göre ayarlayabiliriz) bu programdan sonra iş görüşmenizde, bordro, kdv, muhtasar, ba bs biliyorum diyebileceksiniz, ararsanız görüşebiliriz, hoşçakalın...

Son düzenleyen: Moderatör:
mesleğim zaten muhasebe benim

çoğu şeyler zaten iş hayatında öğreniliyor

fresa hanım,
ben de mali müşavirim, fakat işi öğrenmek amacıyla yanımızda işe başlayanlar, ben kdv bilmiyorum dediklerinde normal ücret vermez işveren, ve diğer çalışanlar tarafından maalesef ezilirler (fotokopi, fax, vb.), bütün angaryaları size yaptırırlar, hiç kimse de oturup size bak bu böyle şu şöyle diye anlatmaz, işte o öğrenme aşamasında hem doğru düzgün ücret alamazsınız, hem de diğer çalışanların sizi ezmesi rahatsız edicidir. ben zaten işe başladıktan öğrenemezsiniz demedim, öğrenirsiniz ama çok sıkıntı çekersiniz, amacım iş görüşmesine gittiğinizde baştan, ben bunları biliyorum deyip hak ettiğiniz ücreti alabilmeniz ve diğer çalışanların kaprisleriyle uğraşmamanızdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…