• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

muhasebeciler lütfen topigime gelin yardıma ihtiyac var

alakasız derken okuduğunuz bölüm alakasız.

tam olarak ne iş yapacağınızı anlamadım ben. sizden önce kim çalışıyodu mesela. işi ondan devralmayacak mısınız? aynı sstemi götürseniz.
Yeni dükkân açıldı ilk ben gitcem.Programın adi TSP servis takip programı kullancam.şimdi eşim söyledi internetten açtım bilginiz varmı acaba

Kadın depresyondan Yen'i çıktım demiş bu tür aşalayıcı negatif yorumlardan sonra yine depresyona girip çalışma fikrinden vazgeçmiştir durum böyle olunca Yen'i konu da açamaz o bakımdan rahat olun :)

Dost acı söyler napalım ;-) ha bu arada 100 kasa en çok kullanılan kod :-) buda benden olsun... :-)

Size bir şey demedim ki :) Siz okuyorsunuz, çabalıyorsunuz ve sanırım mali müşavir olmak için uğraşıyorsunuz. Siz hakkıyla yapıyorsunuz. Benim lafım muhasebenin m'sinden anlamadan bu işe başlayanlara..
Ana karnında öğrenim olmaz ya.hem siz neden bu kadar itici sevet ev
ön muhasebe ise yaparsın bence konu sahibi. ne eblek muhasebeciler gördü bu gözler bi bilsen.
Evet on muhasebe

O iş öyle değil canım 4 yıl okuyanlar var bu iş için (bende içindeyim) sen burada mesajlardan meslek mi edineceksin gidip rezil olursun deneme bence
Niye rezil olacak kadinlar kulübü nde çok sağlam net bilgiler alıyorum. O sizin düşün ceniz

Genel muhasebe yapamazsın çünkü çok kapsamlı..
Mizanı var gelir tablosu var bilançosu var sgk sı var vergiler var varda var..
Ama ön muhasebe çok basit.
Kendine güven ve azim..

Ya birde şu varki ön muhasebeciler bile kendine muhasebeciyim diyor bende buna gıcık oluyorum:KK70:
Muhasebeci olmak kolay mı..
Siz konuyu okumadniz sanırım. Muhasebeci yim diye birşey yazılmamış.han efendi

Bilgisayarlı muhasebe bölümü mezunuyum ben şimdi muhasebeci olmuyorum da ne oluyorum?Ayrıca bence küçük işletme de başlayıp bölümü de birlikte okursan çok iyi olur......

Yooo hiç yatma gibi bir derdim olmadı
ama sizin böyle derdiniz olduğu kesin.
hatta boş zamanlarınızda örgü örersiniz iyi olur
Siz işi uykuya götürdunuz yorum yapın ama dikkatlice okuyun .Uyumak için mı çalışmak istiyorum diye hiç birşey yazılmamış:skandal::KK53::p

Back
X