+1 herşeyi kolay sanıyorlarHanımefendi insanlar bunun için 5 yıl okuyor. İki mesajla olacak şey mi bu
eğitim durumu ne?
Zaten şu muhasebe olayını işsiz olan, mesleği olmayan herkes yapıyor.. Kursa gidip sertifika alıp ben muhasebeciyim diye işe başlıyor. Siz de yaparsınız ne olmuş yani.. Hazır eşinizin iş yeri de varmış..
Sonra sinirlenince de sinirlendi oluyorum.
Size bir şey demedim ki :) Siz okuyorsunuz, çabalıyorsunuz ve sanırım mali müşavir olmak için uğraşıyorsunuz. Siz hakkıyla yapıyorsunuz. Benim lafım muhasebenin m'sinden anlamadan bu işe başlayanlara..öyle demeyin ya o kadar emek veriyorum sınavı kazancam diye canım cıktı su staj bıtsın dıye her gun şafak sayıyorum.
canım bu uzun sureç. liseden mezun oldum 4 sene işletme okudum. dipolamamı aldım. sınava girdim kazandım 3 yıl stajyerlık yapıyorum suanda 2 senem dolmak uzer. ondan sora bir daha sınava giricem kazanırsam ondan sonra dükkan açabilirim. hemen ertesi gün açayım demekle olunmaz ki. olma zaten ya aşırı sıkıntılı meslek defter tasdik zamanı yıl sonu gece 10lara kadar çalışıyorum bazen.
konu sahibine sormuştum ya
evet ya benim kafa gitti. ben konuyu sen açtın sandım. şasırdım hatta böyle saçmalıklar yapmazdı diye sonra toparladım şuanda çok utanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?