• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

muhasebeci arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

gulibik

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2008
5.373
64
683
35
merhaba arkadaşlar.aranızda muhasebeci arkadaşlar vardır muhakkak.bende 1 yıla yakındır muhasebe bürosunda çalışıyorum ve çalıştığım yerde orka programı kullanılıyor ama ben diğer programlarıda öğrenmek istiyorum ve biçok program adı duyuyorum.sizlere sorum sizler hangi muhasebe programını kullanıyorsunuz yani çoğunlukta hangi program kullanılıyor en azından fikir sahibi olmak istiyorum yorumlarınızı bekliyorum

Ben şuanda firmada akınsoft kullanıyorum.
Daha önce lks2 kullanmıştım.

Akınsoft cok kolay. Bilmeden dahi bi cok şeyi ekranına bakıp az karıştırınca kendiliğinden ögrenebilirsin.
Lks2 den korkardım cogu kişi abdal gibi cok zor derdi.
Anam içine girdim cok kolay. 1 saniyede ordan oraya dolanırdım...opuyorumnanaktan

Ben şuanda firmada akınsoft kullanıyorum.
Daha önce lks2 kullanmıştım.

Akınsoft cok kolay. Bilmeden dahi bi cok şeyi ekranına bakıp az karıştırınca kendiliğinden ögrenebilirsin.
Lks2 den korkardım cogu kişi abdal gibi cok zor derdi.
Anam içine girdim cok kolay. 1 saniyede ordan oraya dolanırdım...opuyorumnanaktan

Söyledikleriniz içimi rahatlattı teşekkür ederim.iş ilanlarına bakıyorum hepsi farklı programlar istiyor hepsinin kursuna gidip öğrenmek mümkün değil.Muhasebe mantığını bildikten sonra her program kolayca öğrenilebilir diye düşünüyorum ama bir yandan da gözümü korkutuyor bu kadar çok program olması akannehir

her yöreye has ayrı programlar var
mesela ege'de orka kullanılmıyor,
burada genelde netsis kullanılıyor,
tavsıye uzerıne alınmıssa logo kullanıyorlar, eger ıstanbul fırmasıysa mıkro kullanırlar.
orka nasıl kı ucuz dıye almıs olabılırler. kullanılıs sekıllerını bıl yeter zaten hepsını2 gunde unutuyorsun bırıını bılmen yeterlı zorlama kendını, lazım bıle olmamıstır sana baska program, eger lazım olursa ogrenırsın kursuna gıdersın.

Genellikle tüm programlar aynı formattadır, birbirine benzer zorlanma pek olmaz alışmak için.

ben daha önceki iş yerimde eta kullandım
Şimdiki iş yerimde zirve kullanıyorum hiç bilmiyodum çok kolaymış

Söyledikleriniz içimi rahatlattı teşekkür ederim.iş ilanlarına bakıyorum hepsi farklı programlar istiyor hepsinin kursuna gidip öğrenmek mümkün değil.Muhasebe mantığını bildikten sonra her program kolayca öğrenilebilir diye düşünüyorum ama bir yandan da gözümü korkutuyor bu kadar çok program olması akannehir

sakın korkma...
Mantıkla herşeyi halledebilirsin.
Hele bide iyi düzeyde bilgisayar bilgin varsa. Aşarsın.
Kendi kendine bile ögrenebilirsin yani. Bi cok programı.
Ben ilk Lks2 yi kullanırken korkardım ee biraz cevrede korkutmuştu.
En ufak hatamda tüm hesapalr krışı vs. gibisinden.
Ama zamanla bir cok şeyi lks2 deki ben kendiliğimden ögrendim karıştırarak vs.zemuszemus

hepinize teşekkür ederim.Orka'yı kolay öğrendim diğerlerinide öğrenebilirim diye düşünmüştüm ama beni korkutan iş ilanları oldu.Ne kadar çok muhasebe programı varmış eta,logo,turkuaz ve sentezi duymuştum ama diğerlerini şimdi duydum

sakın korkma...
Mantıkla herşeyi halledebilirsin.
Hele bide iyi düzeyde bilgisayar bilgin varsa. Aşarsın.
Kendi kendine bile ögrenebilirsin yani. Bi cok programı.
Ben ilk Lks2 yi kullanırken korkardım ee biraz cevrede korkutmuştu.
En ufak hatamda tüm hesapalr krışı vs. gibisinden.
Ama zamanla bir cok şeyi lks2 deki ben kendiliğimden ögrendim karıştırarak vs.zemuszemus

evet benim de korkmamda çevrenin etkisi çok.peki ben evde kendim öğrenmem için her hangi bir muhasebe programını nasıl bulabilirim?

evet benim de korkmamda çevrenin etkisi çok.peki ben evde kendim öğrenmem için her hangi bir muhasebe programını nasıl bulabilirim?

Hiç bi bilgim yok ama şöyle bi yol söyleyebilirim...
Googleye muhasebe programlarını ögrenme yaz.
Eminim karşına bilgi elde edicen şeyler cıkar

merhaba
bende lisede netsis gördüm staj yaptığım muhasebe bürosunda eta vardı orda öğrendim şimdide eta kullanıyorum heryerde farklı programlar var ama işleyişi bilmen yeterli biraz pratikle çok kolay öğrenebilirsin netten örnek program bulabilirsin sanırım ama bu kadar kendini sıkmana gerek yok bence sen elindekini öğren kendine güven işi bildikten sonra gerisi kolay

Back