- 7 Ekim 2014
- 1.255
- 756
- Konu Sahibi _donukpudra_
Bu bölüm sizce nasıl bayanlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gazi Üniversitesi'nde 6000 önde sıralamam. Gelir mi sizce? Gelecek görüyorum ben bu mesleklerde. 2 yıl okuyup hemen çalışmaya başlamam lazım. Yükseltirim işe girdikten sonra.İki yillik ve de az puanla girilebilecek bir yer. Hayirlisi olsun. Muhasebeye ilginiz varsa ve rakamlarla araniz iyiyse, tekrar sinava girip daha iyisini de dusunmuyorsaniz tercih edilebilir. Yerinizde olsam daha fazla calisir 4 yilligina giderim
İş imkanı var ama.Sıkıcı , hata kabul etmeyen mesleklerden sizin için hayırlısı.
Gelir muhtemelenGazi Üniversitesi'nde 6000 önde sıralamam. Gelir mi sizce? Gelecek görüyorum ben bu mesleklerde. 2 yıl okuyup hemen çalışmaya başlamam lazım. Yükseltirim işe girdikten sonra.
bende bu kafayla bu bölümü seçtim.İş imkanı var ama.
İnşAllah gelir ya. Biraz kendini geliştirebilmek önemli. Okuyup bitirip aslında ardından Hukuk okumak istiyorum. Kazanamazsam bunu yüksewltirim. Tanıdığımız lisede okudu bu bölümü sadece. Kız çok rahat şekilde ayda 3000 falan alıyor ve şef oldu.Gelir muhtemelen
Ama artik herkes muhasebe mezunu bakin bunu da iyi dusunun. 2 yillik mezunlari da alip ayak isi yaptiriyorlar. Hatta 4 yilligi okuyanlara bile saygi duyan yok. Cok fazla arkadasim var ve hic birisi calisma kosullarindan memnun degil, calismayanlar zaten is bile bulamiyor. Uzgunum ama boyle. İse girince sikayet edeceksiniz vay benden cay corba istiyorlar vay temizlik yaptirip sekreter muamelesi yapiyorlar diye. Simdiden soyleyeyim de. Sonradan mutsuz olmayin.
Eğer kendini geliştirirsen okurken bence çok rahat iş bulursun. Biraz çabalamak lazım. Lafım size değil ama okurken çevre bulmak gönüllü staj falan yapmak lazım. Nerede okumuştun?bende bu kafayla bu bölümü seçtim.
şimdi evde oturuyorum.
iş imkanı var da çevre de lazım.
hakkınızda hayırlısı.
Sınava mı hazırlanıyorsun?Bende bu bölümü merak ediyorum acaba nasıl iş olanağı...
Yok bitti benimki tercih yapıcam inşallah...Sınava mı hazırlanıyorsun?
İnan herkes oyle soyluyor agizlarda bir laf cikmis kendini gelistirebilmek diye.İnşAllah gelir ya. Biraz kendini geliştirebilmek önemli. Okuyup bitirip aslında ardından Hukuk okumak istiyorum. Kazanamazsam bunu yüksewltirim. Tanıdığımız lisede okudu bu bölümü sadece. Kız çok rahat şekilde ayda 3000 falan alıyor ve şef oldu.
Sıralaman kaç? Nereleri düşünüyorsun?Yok bitti benimki tercih yapıcam inşallah...
anladım siz gönlünüze koymuşsunuz zaten ne diye soruyorsunuz. :))Eğer kendini geliştirirsen okurken bence çok rahat iş bulursun. Biraz çabalamak lazım. Lafım size değil ama okurken çevre bulmak gönüllü staj falan yapmak lazım. Nerede okumuştun?
Size kendimi anlatsam, aklınız karışır :) Zaten okuduğum bölümü bırakacağım. Çünkü uzadı okulum. 4 yıl daha okumam lazım. Yaşım 23. 2 yıllık bir bölüm okuyayım, elimde bir diploma olsun diyorum. Ardından da hukuka başlayayım diyorum.İnan herkes oyle soyluyor agizlarda bir laf cikmis kendini gelistirebilmek diye.
Ama isveren senin etiketin olarak okulunu goruyor. Ortalik mali musavir kaynarken iki yillik muhasebeciye cayci muamelesi yapiyorlar. Fatura getir fatura gotur yapiyorlar. 10 yillik muhendisim, kac tanesiyle karsilastiysam hepsi oyle. Hukuk dusunuyorsan bosa vakit kaybetme ve hemen calismaya basla bir defada hukuk kazan kurtul. Saygin bir meslegin olsun kafan rahat olsun hic degilse.
Görüşler de önemli. Sİz de inşAllah iş bulursunuz.anladım siz gönlünüze koymuşsunuz zaten ne diye soruyorsunuz. :))
açıktan okudum ben
Yok yahu neden karissin aklim okul bu uzayabilir. Herkes vaktinde bitirmek zorunda degil zaten. Bitsin de elbet gunun birinde mezun olursunuz. Dedigim gibi empati yaptim ve dogrudan hukuk diyorum bosa vakit kaybi cunku digerleri. 3 tane calisanim oldu bu mezunuyette, ayak isi yaptirdim. Kuzenim de hem buro yonetimi okudu hem de muhasebe, su an issiz, daha dogrusu yillardir issiz. Cok iyi dusunun karar verin, insallah cok guzel olur sizin icinSize kendimi anlatsam, aklınız karışır :) Zaten okuduğum bölümü bırakacağım. Çünkü uzadı okulum. 4 yıl daha okumam lazım. Yaşım 23. 2 yıllık bir bölüm okuyayım, elimde bir diploma olsun diyorum. Ardından da hukuka başlayayım diyorum.
Özel okulda burssuz okuyorum. 2 yılım geçti. 4 yıl daha okumam lazım. Bir sürü masraf. Sadece okul değil. Bu yüzden mezun olabileceğim iki yıllık bir bölüm düşünüyorum. En azından 25 yaşımda elimde bir diplomam olsun. Ardından daha iyi şeyler yapacağım.Yok yahu neden karissin aklim okul bu uzayabilir. Herkes vaktinde bitirmek zorunda degil zaten. Bitsin de elbet gunun birinde mezun olursunuz. Dedigim gibi empati yaptim ve dogrudan hukuk diyorum bosa vakit kaybi cunku digerleri. 3 tane calisanim oldu bu mezunuyette, ayak isi yaptirdim. Kuzenim de hem buro yonetimi okudu hem de muhasebe, su an issiz, daha dogrusu yillardir issiz. Cok iyi dusunun karar verin, insallah cok guzel olur sizin icin