Muhasebe Sorumlusu olarak çalışanlar bakabilir mi

mahsupella

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
145
61
298
kızlar merhaba lar orta ölçekli bir firmada 4 senelik tecrübeyle muhasebede sorumlu olmak için maaş talebi ne olmalı ıstanbul piyasası için yada siz ne kadar alıyorsunuz tecrubelerinizi yazarsanız sevinirim.

kızlar merhaba lar orta ölçekli bir firmada 4 senelik tecrübeyle muhasebede sorumlu olmak için maaş talebi ne olmalı ıstanbul piyasası için yada siz ne kadar alıyorsunuz tecrubelerinizi yazarsanız sevinirim.
istanbul piyasasını bilmiyorum ama asgari ücrete en az 500 600 civarı koymak gerekli diye düşünüyorum ama şehir ve firma çok farkediyor

sorumlu derken tek çalışan olacaksanız eğer 3000 gibi düşündüm ben

çok değişken malesef ücretler :/ ben hiç tecrübesiz 1900'e başladım, arkadaşım benimle aynı durumda asgari ücrete çalışıyor. diğer bir arkadaşımız yine az tecrübeyle 2800 alıyor mesela. ama siz yinede 3000'den az tutmayın bence.

ben tek olacağım evet 3bin talep ettim kabul ettiler hemen 2 senedir piyasada değilim çocuktan dolayı suan piyasayi bilmiyorum iki tane yerle görüştüm biri 1300 kişilik bir yer 3000+agi dedi diğeri ofis tarzı bir yer toplasanız 10 kişi yok onlarda aynı fiyatı verdi iki şirket kapasite çok farklı ikiside aynı şeyi söyledi kafam karisti

yapacağınız iş yüküne göre değişir
bazen sorumlu diye işe alırlar ama senden başka çalışan yoktur :KK57:
bazen sorumlu diye işe alırlar senden başkada çalışan vardır
vee en önemlisi iş yükü
iş yoğunluğu firmanın ölçekliğine göre değişir

3000 Lira uygun sorumlu için
şef ya da yönetici sıfatınız olduğunda 1000 lira farkeder
ama
hemen işe aldılar diye düşünmeyin
piyasa da evet işsizlik çok fazla
ama iş yapacak elemanda az sorumluluk verilecek eleman kıtlığı var
herkes daha az çalışıp daha çok iş yapma peşinde
hele telefon yüzünden sürekli iş aksatanlar ayrı bir dert
sorumluluk sahibi ve işe gerçekten ihtiyacı olan birini bulmak zor
bu sebeple sizi işe aldılar eksik mi istedim diye düşünmeyin bence ücret yeterli

Alacağın sorumluluklara göre değişir, tam olarak ne yapacaksın, ön muhasebe mi, genel muhasebe mi, beyanname hazırlayacak mısın, sgk işlemlerine bakacak mısın, işin içeriğine göre değişir.

İstanbulda çalışan arkadaşlarım 4 bin ve üzeri alıyor. Kurumsal büyük işletmelerde çalışıyor hepsi.

2500 den yukarı vermez kimse
o da asgari ücret arttığı için

artmasa idi 2000 tl verirlerdi.
az evet ama piyasa böyle

ama tek sorumlu sen olacaksan ve ön muhasebe dısında cıkacaksan 3000 verırler

19 yıllık tecrübem var bir mali müşavirin yapacağı her türlü işi yapıyorum ve biliyorum 7 yıldır çalıştığım firmadan hala 3.000 tl maaş alıyorum vah bana vahlar bana :KK42: bence gayet iyi bir başlangıç hayırlı olsun.

sağolun ama iki firmaylada anlaşamadık başka sebeplerden dolayı iki firmada da ben tek çalışacaktır olsa idi genel muhasebe olarak sgk ba-bs hepsini ben yapacağım sadece mali musavir kontrol ve resmi beyan verme kısmını halledecekti

Muhasebe sorumlusu değil de muhasebe uzmanı olarak çalıştım 2 yıl önce çocuktan sonra ayrıldım o zaman brüt olarak 3700 alıyordum ama şimdi ki piyasa koşullarında nasıldır bilemem. Ama sorumlum 6000 brüt alıyordu sanırım

Ne iş yapacağına bağlı . Ben yanımda ki bayana 3000,00 veriyorum . Ben müşavirim o da evrak işliyor . Artı yol parası yemek ve sigorta tabiki :)

6 yıl önce asgari ücretle girdim .
Şuan maaşım 3500 ..
tek kişiyim .

İşi bırakmıxak olasam şuan 4000 verin desem verirler . Çünkü eleman yetişmiyor . Enayi gibi çalışmışım yıllarca ..

"sorumlu" kelimesi biraz sıkıntılı. sorumludan kastınız nedir, beyanname verebilecek yetkide misiniz, ne tarz bir işte çalıştınız ne yaptınız. şimdi asıl sorum şu, siz bu firmada çalışırken bu firmanın dışarıda bir muhasebeciyle çalışması gerekecek mi yoksa sizi bünyelerine aldıktan sonra bu işlere bir tek siz mi bakacaksınız. sgkdan tutun maliyeye kadar siz mi ilgileneceksiniz yoksa siz ön bilgileri toplayıp muhasebeciye mi yollayacaksınız?

"sorumlu" kelimesi biraz sıkıntılı. sorumludan kastınız nedir, beyanname verebilecek yetkide misiniz, ne tarz bir işte çalıştınız ne yaptınız. şimdi asıl sorum şu, siz bu firmada çalışırken bu firmanın dışarıda bir muhasebeciyle çalışması gerekecek mi yoksa sizi bünyelerine aldıktan sonra bu işlere bir tek siz mi bakacaksınız. sgkdan tutun maliyeye kadar siz mi ilgileneceksiniz yoksa siz ön bilgileri toplayıp muhasebeciye mi yollayacaksınız?
genel muhasebe kapsamına giren tum işleri şirkette yapacağım mali musavir tabiki olacak resmi olarak beyanları o verecek tüm hazırlık safhasını ben yapacagim daha önceki işimde boyleydi

istanbul u bilmem ama ankara da bizim şirkette bir işi 10 günde bitiren mızzz mızz bir muhasebe müdürü var tek yapıyor işi. 3500+mesai+yemek alıyor.

Back
X