- 24 Nisan 2014
- 145
- 61
- 298
- Konu Sahibi mahsupella
-
istanbul piyasasını bilmiyorum ama asgari ücrete en az 500 600 civarı koymak gerekli diye düşünüyorum ama şehir ve firma çok farkediyorkızlar merhaba lar orta ölçekli bir firmada 4 senelik tecrübeyle muhasebede sorumlu olmak için maaş talebi ne olmalı ıstanbul piyasası için yada siz ne kadar alıyorsunuz tecrubelerinizi yazarsanız sevinirim.
2500 den yukarı vermez kimsekızlar merhaba lar orta ölçekli bir firmada 4 senelik tecrübeyle muhasebede sorumlu olmak için maaş talebi ne olmalı ıstanbul piyasası için yada siz ne kadar alıyorsunuz tecrubelerinizi yazarsanız sevinirim.
genel muhasebe kapsamına giren tum işleri şirkette yapacağım mali musavir tabiki olacak resmi olarak beyanları o verecek tüm hazırlık safhasını ben yapacagim daha önceki işimde boyleydi"sorumlu" kelimesi biraz sıkıntılı. sorumludan kastınız nedir, beyanname verebilecek yetkide misiniz, ne tarz bir işte çalıştınız ne yaptınız. şimdi asıl sorum şu, siz bu firmada çalışırken bu firmanın dışarıda bir muhasebeciyle çalışması gerekecek mi yoksa sizi bünyelerine aldıktan sonra bu işlere bir tek siz mi bakacaksınız. sgkdan tutun maliyeye kadar siz mi ilgileneceksiniz yoksa siz ön bilgileri toplayıp muhasebeciye mi yollayacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?