arkadaşlar erzurumda yaşıyorum 1 ay sonraya muhammet bey e ameliyat olacağım nasipse hem deviasyon hem de estetik problemim var.lütfen muhammet bey e ameliyat olanlar süreçten biraz bahsedip yardımcı olabilir mi şehir dışından gelefeğim bu durumu iyice zorlaştırır mı? Ameliyattan ne kadar sure sonra rahat hayatıma geri dönebilirim,yan yatmak eğilmek,yüzmek vs3 haftaya okul hayatına dönülüp ders çalışılabilir mi lütfen en ince ayrıntıya kadar yardımcı olmaya çalışın çok korkuyorum
Canim cok sevindim çok teşekkür ederim:)) senin burnunda maşallah cokk güzel olmuş yüzüne gerçekten çok yakismiscanım bi haftada bile toparlanıyorsun 3 hafta uzun bi süre :) normal hayatına bi hafta sonrasında geri dönebiliyorsun sadece biraz şişkinlik oluyor yüzünde o kadar :)
Canim cok sevindim çok teşekkür ederim:)) senin burnunda maşallah cokk güzel olmuş yüzüne gerçekten çok yakismis)
İNŞ canim :)Saol canım darısı başına inşallah
Insallahh cokk saolun,Muhammet bey i daha görmedim ama telefonda bile güven veren bir insanIlk ameliyat ise gözün kapalı git derim güzel sonuc alırsn
Albümün gözükmüyoyor fotoğraf gönderebilir misin bi sakıncası yoksa bnde bu ctsi ameliyat olcamBende ta nerelerden kalktim gittim ama hic memnun degilim abumum var bakabilirsin benimde deviyasyon sorunum vardi gecmedi tekrar egrildi burnum tavsiye etmiyorum kendisini
Canim bende cuma gunu muhammet beyle goruscem insAlbümün gözükmüyoyor fotoğraf gönderebilir misin bi sakıncası yoksa bnde bu ctsi ameliyat olcam