Muhammet Dilber hakkında yardim lütfen :(

Hilal2535

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
231
15
31
arkadaşlar erzurumda yaşıyorum 1 ay sonraya muhammet bey e ameliyat olacağım nasipse hem deviasyon hem de estetik problemim var.lütfen muhammet bey e ameliyat olanlar süreçten biraz bahsedip yardımcı olabilir mi şehir dışından gelefeğim bu durumu iyice zorlaştırır mı? Ameliyattan ne kadar sure sonra rahat hayatıma geri dönebilirim,yan yatmak eğilmek,yüzmek vs 3 haftaya okul hayatına dönülüp ders çalışılabilir mi lütfen en ince ayrıntıya kadar yardımcı olmaya çalışın çok korkuyorum

Bende ta nerelerden kalktim gittim ama hic memnun degilim abumum var bakabilirsin benimde deviyasyon sorunum vardi gecmedi tekrar egrildi burnum tavsiye etmiyorum kendisini

canım bi haftada bile toparlanıyorsun 3 hafta uzun bi süre :) normal hayatına bi hafta sonrasında geri dönebiliyorsun sadece biraz şişkinlik oluyor yüzünde o kadar :)

Bende ta nerelerden kalktim gittim ama hic memnun degilim abumum var bakabilirsin benimde deviyasyon sorunum vardi gecmedi tekrar egrildi burnum tavsiye etmiyorum kendisini
Albümün gözükmüyoyor fotoğraf gönderebilir misin bi sakıncası yoksa bnde bu ctsi ameliyat olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…