Eğer hala yaptırmadıysanız muhammet dilberi tavsiye etmiyorum ben yaptırdım ve burnumda cökme olustı iki yerde hemde daha ameliyattan cıkınca 1. Hafta sonunda kendisi de farketti bir kac ay sonra destek maddenin iyi erimediğini söyledi istersen enjektörle dolduralım dedi o kadsr bıcak altına yatınca haliyle istemedim o zamanlarda öğrenci oldugım için tekrar yaptırma fırsatım olmadı zaten kendisi de ek ücret talep etti o yüzden yanaşamadım 5 sene gecti ama su an daha kötü tekrar iletişime geçtim gelin bakalım dedi malum henüz gidemedim kolaj olmuyor sadece muayene için sehircdeğişikşiği ama yine de ücretsiz yapacagını sanmıyorum kendi hatasını ücretsiz düzeltmeyeb bir doktor maalesef halbuki bende cok gözüm kapalı severek beğenerel gitmiştim resmen hayaş kırıklığı yaşadımLütfen yardımcı olur musunuz? Eğri aşırı büyük deviasyonlu bir burnum var, sorunsuz düzeltebilecek, kısa burun yapabilecek KBB var mı?
Nihat Kaya, Hüseyin Altun, Şahruz Şeyda, Muhammet Dilber (KBB). Hangisi daha iyi, en az kötü yoruma sahip? Bir de Mirza Fırat ve Hakan Gence'nin yaptığı burunları beğeniyorum ama onlar deviasyonu düzeltebilecek mi bilmiyorum.
Bu doktorlara ameliyat olmuş olanlar var mı burada? Lütfen fotoğraflarınızı ve görüşlerinizi paylaşın.