- 10 Aralık 2016
- 103
- 29
- 48
- 37
Canim o zaman engin erkali arastir fiyati uygun olmasi lazim.Yok canim türküm arkadaşa yardimci olmak icin ingilizce yazdim :)
Teşekkür ederim ama baya pahali bana 10000 tl dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim o zaman engin erkali arastir fiyati uygun olmasi lazim.Yok canim türküm arkadaşa yardimci olmak icin ingilizce yazdim :)
Teşekkür ederim ama baya pahali bana 10000 tl dedi
arda pelene bak derim instagramda var adam kendini aştı bence. ben muhammet dilbere oldum o ayrı ama istemiyorsa zorlamazdım. herhangi bir olumsuz durumla karşılaşırsan ben demiştim denebilecek bir durum. böyle bir duruma nahal vermeMerhaba arkadaşlar ben burun estetiği ameliyati olmak istiyorum aslinda Ankaradan iyi bir doktor bulsam çok iyi olurdu ama bulamadim. Instagramdan Muhammet Dilber beyi buldum ve çoook beğendim yaptigi burunlari. Ona ameliyat olacagimdan emindim. Kendisine fotograflarimi yolladim bana burnumun derisinin kalin oldugunu ve burnumun kötü olmadigini ve ameliyata gerek olmadigini söyledi. Ama benim burnum gercekten güzel degil. Kendisine cok istedigimi yazdim ama yine olumsuz cevap verdi nefes zorlugu olabilir falan diye. Tek istedigim doktor o du simdi ne yapacagimi bilmiyorum? Yinede gidip ona ameliyat olsammi?
Şimdiden teşekkürler
Merhaba ben de ilk etapta Muhammet beyin ameliyat etmek istemedği hastasıydım.Ve bugün 7.günüm şükürler olsun ki herşey yolunda ilerisi için ne olur bilmiyorum tabiki de ama neden bu ameliyatı yapmak istemediği çok önemli mesela ben çok pinpirikli biriyim ve mükemmelliyetçi bu yüzden mutsuz olabileceğimi düşündüğü için çok sıcak bakmamıştı.Biz kendisiyle üç görüşme yaptık ve beni sürece gerçekten çok iyi hazırladı.Çünkü psikolojik yönünü de unutmamak gerekiyor.Bir sorunuz olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım.
arda pelene bak derim instagramda var adam kendini aştı bence. ben muhammet dilbere oldum o ayrı ama istemiyorsa zorlamazdım. herhangi bir olumsuz durumla karşılaşırsan ben demiştim denebilecek bir durum. böyle bir duruma nahal verme
benim burun kökümden uca kadar ince uç kısmı ise kalın karma yani :) keske tümüyle ince ya da sadece kalın olsaydı..Tesekkürler sizinde deriniz kalinmi?
şöyle söyliyim ben geçen yaz haziran gibi ameliyat olmaya karar vermiştim. muhammet beyden eylülde gün almıştım ama param hazır değildi o sırada arda beyi gördüm. o zamanlar bazı yaptığı burunlar içime sinmedi açık konuşmak gerekirse param bile hazır değildi ama arda beye param yetiyordu. bişte bi kaç örnekten dolayı onda olmak istemedim ama benim ameliyat zamanlarımdan beri yani eylül ekimden beri adam bnce kendini aşmış uzun süredir yaptığı her burnu bgeniyorum. herkese aynı burnu yapıyor o ayrı. ama bnce hoş sivri ben öyle burunları severim. yani şimdi ameliyata karar versem belki de ona yaptırırdım başarılı:)Tesekkur ederim canim yazdigin icin
Ben zaten Arda pelene karar verdim fotograflarini gordum mükemmel.
Ama hakkinda pek bisey okuyamadim
Ama sende simdi boyle diyince nedense icim rahatladi. Cok iyi yapiyor demi?
Merhaba arkadaşlar ben burun estetiği ameliyati olmak istiyorum aslinda Ankaradan iyi bir doktor bulsam çok iyi olurdu ama bulamadim. Instagramdan Muhammet Dilber beyi buldum ve çoook beğendim yaptigi burunlari. Ona ameliyat olacagimdan emindim. Kendisine fotograflarimi yolladim bana burnumun derisinin kalin oldugunu ve burnumun kötü olmadigini ve ameliyata gerek olmadigini söyledi. Ama benim burnum gercekten güzel degil. Kendisine cok istedigimi yazdim ama yine olumsuz cevap verdi nefes zorlugu olabilir falan diye. Tek istedigim doktor o du simdi ne yapacagimi bilmiyorum? Yinede gidip ona ameliyat olsammi?
Şimdiden
Merhaba bende resim gonderdim ameliyata uygun bulundum dun gorusmeye gittim banada burnunun derisi kalin burun deliklerin asimetrik burun kanatlarin asimetrik senin burnun ameliyat olsanda guzel olmaz cunku cenende geride dedi adam yapmak istemedi bence bi dusun oyle randevu al dedi ya bu asimetrileri duzeltmesi imkansiz olsa bu yapan drlar nadil yapiyor bence zor olanlarla ugrasmak risk almak istemiyor
Merhaba bende Ankara'dayim.Banada gazi tipta kalin ve etli burun ucu dediler. 5 kat kucultsem 1 kat kuculmus gibi olur. Gec iyilesir oturur dediler. Kibarca yapmak istemediler :). Doktorlar genelde kalin derili burunu yapmaktan cekiniyorlar. Ben buradan doktorumu buldum o yapacak ve cok uygun fiyata.Merhaba arkadaşlar ben burun estetiği ameliyati olmak istiyorum aslinda Ankaradan iyi bir doktor bulsam çok iyi olurdu ama bulamadim. Instagramdan Muhammet Dilber beyi buldum ve çoook beğendim yaptigi burunlari. Ona ameliyat olacagimdan emindim. Kendisine fotograflarimi yolladim bana burnumun derisinin kalin oldugunu ve burnumun kötü olmadigini ve ameliyata gerek olmadigini söyledi. Ama benim burnum gercekten güzel degil. Kendisine cok istedigimi yazdim ama yine olumsuz cevap verdi nefes zorlugu olabilir falan diye. Tek istedigim doktor o du simdi ne yapacagimi bilmiyorum? Yinede gidip ona ameliyat olsammi?
Şimdiden teşekkürler
Vallah öyle insanlarin elleri ayaklari öpülür benim doktorda dedi mükemmel olmaz ama bi kac hastasinda demis bu forumda okumustum mükemmel olmaz demis mükemmel olmus sözde burdaki insanlarin oyununa gelmeyin benimkisi önden genis duruyo ne yapmıssa artık ince burnumu kalınlastırdı ! Keske olmasaymısım ne mükemmel oldu birfe göz kemigim meydanda
Merhaba bugun tekrar gorusmeye gittim yarim saatten fazla gorustuk yine burnumun dez avantajlarini olabilecek komlikasyonlarla ilgili ayrintilari anlatti ve kafamdaki neden yapmak istemiyor sorusunuda kendisiyle paylastim ictenlikle ben ameliyat ederim sadece sen begenmeyebilirsin cunku bu ameliyati yaptiranlar hersey mukemmel gorunsun istiyorlar sende kucuk bir seye takilip mutsuz olabilirsin dedi bugun yakinen tanima sansim oldu adamin derdi para degil onu anladim ve bu cok onemli bir ayrinti ameliyat gunumu belirlemem gerekiyor ama ben ya bir komlikasyonla karsilasirmiyim diye dusunmekten kendimi alamiyorum
Sevgili ceren siz burun ameliyati olmusmuydunuzDoktorun öyle demisse olmicaksin güzelim birak !
Sevgili ceren sizin yazmis oldugunuz sayisiz yorum gordum hepsini okumam mumkun degil fakat benim gozlemledigim siz olmus oldugunuz ameliyattan memnum kalmamissiniz ve bana hepimize yazmis olgunuz yorumlar ne yazikki bilinlendirmek yardimci olmak yerine sadece kafa karistirici kaygi uyandiran paylasimlar uzgunum ben hala anlamis degilim tum forumlarda dr kotulemissiniz e adini bari soyleyin bu sacmalik adini soylemiyorsanizda lutfen insanlari etkilemekten vaz gecin uzgunum sizin adiniza yasamis oldugunuz talihsizligi hicbirimiz yasamak istemeyiz ama her ameliyat gibi buda bir risk zaten dr secmek sonrasini dusunmek zor bir surec birde bu tur yorumlar resim yok dr adi yok fake gibi geliyorDoktorun öyle demisse olmicaksin güzelim birak !
Sevgili ceren sizin yazmis oldugunuz sayisiz yorum gordum hepsini okumam mumkun degil fakat benim gozlemledigim siz olmus oldugunuz ameliyattan memnum kalmamissiniz ve bana hepimize yazmis olgunuz yorumlar ne yazikki bilinlendirmek yardimci olmak yerine sadece kafa karistirici kaygi uyandiran paylasimlar uzgunum ben hala anlamis degilim tum forumlarda dr kotulemissiniz e adini bari soyleyin bu sacmalik adini soylemiyorsanizda lutfen insanlari etkilemekten vaz gecin uzgunum sizin adiniza yasamis oldugunuz talihsizligi hicbirimiz yasamak istemeyiz ama her ameliyat gibi buda bir risk zaten dr secmek sonrasini dusunmek zor bir surec birde bu tur yorumlar resim yok dr adi yok fake gibi geliyor
Sevgili ceren kirmak incitmek degil niyetim gercekten durumunuza uzuldum ama empati kurun lutfen ben dr beyle ikinci gorusmemide yaptim o gun ameliyat tarihi almak icin gitmistim ameliyattan sonra olusabilecek deformeler ya bendede olursa dedirtti ve kendisinin soylemleri beni tatmin etmedi cunku insanlarin dogumsal anomolileri kaza travmalari oluyor bunlar nasil duzeliyor bence burda en onemlisi fazlaca farkli vaka tecrube etmek gerekiyorbi doktor mükemmel olmaz diyorsa bi buruna o burun mükemmel olmaz en beteri göz kemigi cikar tmmi üstünede 20 bin verirsen psklogin cöker! Ama sen istedini yap ben olumsuz yorumlari dinlemedim sende Dinleme bildini oku benden bukadar !