Burdan bir cok sey ogrendim hatta gebeligimin cogunun takibini burdan yaptim size yazacaklarimi okuyun lutfen cunku herkesin basina gelebilir. Temmuzda gebe oldugumu ogrendim esimle cok mutlu olduk daha 5. Haftamiza gelmeden hic birseyim yokken kanamam oldu sonra hemen hastaneye gittik bebegin kalp atisi vardi cok sukur progestan verip eve geldik belli bir sure gecti baska hastaneye kontrolle gittik ordan da dollenme gec olmus progestan degerin dusuk diyip baya bizi ugrastirdilar. Biz her seye ragmen bu cocugu istiyorduk oysa daha 4 ay bile değildi evliydik.zaman geciyordu 12. haftamda ikili tarama testi yptim esimin zoruyla tarama sonucunu aldigimda dunyam basima yikildi iste o zmn anladimki rabbimin verdigi cana test yapilmaz diye o bize mucizemizi verdi biz kalkip ona test yptik saglammi diye 69/1 cikti gitmedigim doktor kalmadi hepsu aminosentez onerdi esimle beraber yaptirmak istemedik bekledik taki 17. Haftaya kadar detayli usg ye girelim diye sonra usg cektirdik orda bacak boyu fl kisa karni gelismemis barsakda parliklik var denildi bunlarin hepside down sendromu olabilir dediler hemeb fetal dna testi yaptirdik sonuc gelene kadar her gece agladim cok sukur olumlu geldi %99.9 bisey yokdu birde oglum olacakti o zmn esim mutlulukdan kanatlari olsa ucacakti benim artik icim rahat evde oturdum 2 ay doktorkara gitmedim sonra tesadufen gittigim saglij ocaginda tansiyonum yuksek cikti doktora gittik baktilar doppler akim kaybi oldugunu ve bebegi kaybedebilecegimi acil yatis onerdiler o zaman kuzum daha 25 haftalikdi gittim hastanede takip amacli yattim orda bakan doktorlar ise bacak boyu karni 1 ay geriden sga ve kilo agirligi 462 oldugunu soyledi resmen oldum bebegimin yasam sansi cok azdi alinsada bu kiloda yasiyamazdi 20 gun hastane kaldim son bakilan usg de acil sezeryan denildi ve kuzum daha 656 gr di kalbi sivi toplamamis karaciğerine kan siziyordu sezeryan oldum genel aneztesi aldim sesini duymamak icin eger ölurse aci cekmiyeyim diye uyandigimda gece 3 olmustu yasadigini soylediler hemen kuzumu gormeye gittim kucucukdu 700 gr dogmus solunum cihazina bagli gozleri kapaliydi gldim odama sut sag dediler bir anne sutu verecez dediler gogsum kanaya kanaya sagdim sirf sutumde besleniyor riski odir diye babasiyla gittik gorduk ben ekine dokundum ama korktum.cani acir diye 3 gun taburcu oldum sonraki gün hastaneye gitmedim esim sut goturdu sonraki gun ben gittim oglum beni iyi gorsun diye makyaj yaptim sezeryan yaralarim acimasina ragmen annesi guclu olsun diye benden guc alsin diye olmadi elimde sut kuzuma giderken yerini bos gordum hemen cikardikar doktor gelip durumu kotu dedi mudahale ediyoruz goremezdin dedi son kez goremedim eve gldim yine pes etmedim gece ona guzrk seyler dusunerek.sut sagdim esim gldi ve sagma artik muhammedimiz yok dedi o an cok kotu oldum kriz saatlerce agladim kuzum yokdu ve suan 8 gun oldu acim cok taze ahh mucizem herseyim bizi birakip cennete gittin.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Premature Bebekler Muhammedim mucizem yok artik
- Konu Sahibi Tas65
- Başlangıç Tarihi
37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Allah razi olsun insallah kuzuma kavusurum.Allah sabır versin, Öldükten sonra cennette kavuşursunuz inşallah
- 30 Eylül 2018
- 1.401
- 1.782
- 63
- 29
Amin ins.allah razi olsunRabbim sabır versin inşaallah, sefaatciniz olsun
Insallah rabbim duysun sesini cennet kusum yok onsuzum ama binlerce sukuf rabbime rabbim isterse en iyisi olcak yineOyy başınız sağ olsun Rabbim size sabır versin biliyorum çok zor ama dua edin cennette bekliyor yavrunuz sizi inşallah acınızı hafifletecek mutluluklar tez zamanda gelir bol bol dua edeceğim size
- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 63
- 32
Evet ama annesine nasil bir aci birakti anlatamamBasiniz saolsun yasadiginiz çok zor ama o suan cennette onun adına sevinin orda sizi beklicek
- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 63
- 32
Evet çok zor tahmin bile edemem allah sabır versinEvet ama annesine nasil bir aci birakti anlatamam
Amin insallahEvet çok zor tahmin bile edemem allah sabır versin
- 25 Kasım 2016
- 3.420
- 1
- 10.318
- 208
- 31
Amin ınsallah ah yavrum oyle birakip gittimi icim kan agliyor cok sukur yinede rabbime geçecek hafifleyecek acisi insallahBaşınız sağ olsun Rabbim bir daha yaşatmasın sabır buda sizin imtihanını cennete sizi bekliyor öyle düşün Rabbım acını hafifletsin en kısa zmanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah
- 20 Ocak 2019
- 2.998
- 2.688
- 133
- 33
Amin insallah ahh kuzumu alamadim koklamadim sesini duymadim sadece gordum annesi kurban olsun ona insallah.Rabbim sabirlar versin... tez zamanda saglikla mis kokulu evlatlar nasip etsin insallah...
- 25 Kasım 2016
- 3.420
- 1
- 10.318
- 208
- 31
İnsallah canım dua et bol bol Rabbım buyukAmin ınsallah ah yavrum oyle birakip gittimi icim kan agliyor cok sukur yinede rabbime geçecek hafifleyecek acisi insallah
- 20 Ocak 2019
- 2.998
- 2.688
- 133
- 33
Yeryuzunde nasibi o kadarmis rabbim oyle layik gormus ne sanslisiniz ki sizi bekleyen bi sefaatciniz var artik Allah sabrini arttirsin kimseyede evlat acisi yasatmasinAmin insallah ahh kuzumu alamadim koklamadim sesini duymadim sadece gordum annesi kurban olsun ona insallah.
Amin insallah ben yasadim kimse yasamasin ins.Yeryuzunde nasibi o kadarmis rabbim oyle layik gormus ne sanslisiniz ki sizi bekleyen bi sefaatciniz var artik Allah sabrini arttirsin kimseyede evlat acisi yasatmasin
- 27 Ocak 2017
- 207
- 108
- 53