• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muhammed Barış süper doktor ;)

aceba bu doktr ben alma konusunda nasıldr kızlarr????lutfen yardm:)

benlerini sakın özelde aldırma en güzeli devletin araştırma hastanesine git. ben özelde aldırmıştım 5 yıl önce alma işi , patoloji derken 15oo tl vermişimdir. eşiminde benlerinde değişme olmuştu. haseki hastanesinde cildiyeye gidip genel cerrahiye sevkle çok kolay beklemeden aldılar.hiç parada ödemedik. hatta dikişinde açılma olmuştu. gece acile gitti tekrar diktiler. çok memnun kaldı eşim. tavsiyem bu canım...

merhaba arkadasım,ben sana bi konuda fikir danışmak istiyorum,senin burun ameliyatı oldugun doktora bende ameliyat olmak istiyorum ama kararsızım.bana doktorla ilgili bilgi verebilir misin?
ameliyattan sonra güzel ilgilendi mi
suan nefes almanda veya burnunun seklinde bir sorun var mı?

yardımcı olursan cok sevinirim..
(özel mesaj olarak atmak istedim ama 100 mesajım olmadıgı için gönderilmedi mesajım)

merhaba arkadasım,ben sana bi konuda fikir danışmak istiyorum,senin burun ameliyatı oldugun doktora bende ameliyat olmak istiyorum ama kararsızım.bana doktorla ilgili bilgi verebilir misin?
ameliyattan sonra güzel ilgilendi mi
suan nefes almanda veya burnunun seklinde bir sorun var mı?

yardımcı olursan cok sevinirim..
(özel mesaj olarak atmak istedim ama 100 mesajım olmadıgı için gönderilmedi mesajım)

selam canım yanlış anlamadıysam benim doktoruma ameliyat olmak istiyorsun.sadullah karun. ben çok memnunun. hayatımda verdiğim en güzel karar diye düşünüyorum. Gayet güzel bir burun oldu.İnan kimse anlamıyor. anlamıyor derken estetikli gibi durmuyor. uzun zamandır görmeyenler anlamadı. beni çok iyi tanıyanlar mükemmel doğal ve asil durmuş diye yorum yaptılar.nefes alma problemim yok. sağda hafif tıkanıklık var. fakat doktorum bana demişti: estetik sorun yaşıyorsan bana , nefes alma sorunu yaşıyorsan Kbb doktoruna ol diye...ilerde belki nefes almam zorlaşırsa kbb.ye de olurum.yani çook memnunum. İyi ki olmuşum kendimi artık daha çok seviyorum !tavsiye ederim.(ben çapada Medilife Hastanesinde oldum. ucuzduı ve ilgiliydiler)

Merhaba Hanımlar, ben de Muhammed Bey'e burun ameliyatı olmak istiyorum. Mesaj sayım yeterli olmadığı için malesef kimseye özel mesaj atamıyorum. Muhamed Bey'e ameliyat olanlar lütfen benimle iletişim kurabilirler mi.
Mail adresim: insiyak34@hotmail.com
Lütfen ama lütfen benimle iletişim kurun. Mail atın, ya da buradan arkadaş olarak ekleyin. Teşekkürler..

Merhaba arkadaşlar bende bugün Muhammed beye muayene oldum ve önümüzdeki hafta ameliyat olmaya karar verdim yardımlarınızı rica ediyorumm memnun musunuz ?

ben de bu cumartesi Muhammed Beye muayene olmaya gideceğim. haziranda düğünüm var bu ay sonu ameliyat olsam acaba hazirana kadar burnum düzelir ve şişlikleri iner mi ki? mesaj sayım yeterli olmadığı için kimseye yazıp soramıyorum. yardımcı olur musunuz?

ben de bu cumartesi Muhammed Beye muayene olmaya gideceğim. haziranda düğünüm var bu ay sonu ameliyat olsam acaba hazirana kadar burnum düzelir ve şişlikleri iner mi ki? mesaj sayım yeterli olmadığı için kimseye yazıp soramıyorum. yardımcı olur musunuz?

şişliklerin tamamen inmez canım

merhaba tekrar. ben bugün doktor muhammed barış beye muayene oldum. konuştuk ve bana güven verdi. 25 ocakta ameliyat olacağım. bakalım süreç nasıl işleyecek. kendisine ameliyat olan varsa benimle iletişime geçerse çok memnun olurum.

Back