• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muhammed Barış süper doktor ;)

burnumun şişliği idikçe koyuyorum resimleri fikir olsun herkese kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $22654_342054923382_763298382_4700501_3517402_n.jpg
    $22654_342054923382_763298382_4700501_3517402_n.jpg
    10,7 KB · Görüntüleme: 135
Buyrunnnn opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $26026_373830898382_763298382_4818993_4888546_s.jpg
    $26026_373830898382_763298382_4818993_4888546_s.jpg
    2,9 KB · Görüntüleme: 136
oysa ben onu görüp son nokta kararını alacaktım...facebooktada maalesef hiç yeni foto yok... selamlar opuyorumnanaktan

eşruhum çok güzel oldun .. fotolarına baktığımda ameliyat sonrasında sanki daha bir mutlusun.. hep mutlu ol inşallah

çok teşekkür ederim gerçekten çok mutluyum opuyorumnanaktan uyaroğlunun facebook da resmi var harika olmuş :emir_bebek:

uzun zamandır yazamadığım için çok özür dilerim kızlar. okuldu kpss'ydi derken günler nasıl geçti gerçekten bilmiyorum. ameliyat olalı yaklaşık 2 ay oldu. ve ilk andan itibaren hiç pişman olmadım. iyi ki olmuşum. iyi ki Muhammed beyi bulmuşum. bence düşünecek hiçbir şey yok. sadece 1 haftanızı ayırmanız yeter. :D

uzun zamandır yazamadığım için çok özür dilerim kızlar. okuldu kpss'ydi derken günler nasıl geçti gerçekten bilmiyorum. ameliyat olalı yaklaşık 2 ay oldu. ve ilk andan itibaren hiç pişman olmadım. iyi ki olmuşum. iyi ki Muhammed beyi bulmuşum. bence düşünecek hiçbir şey yok. sadece 1 haftanızı ayırmanız yeter. :D

canım bende görebilirmiyim resimlerini?

geçmiş olsun canım şimdiden umarım istediğin gibi geçer, kime oluyorsun buarada?
Allah bütün ameliyat olanların yardımcısı olsun inşallah.

Muhammed hocaya ameliyat oldum,bugün 3. günüm ağrım sızım pek yok ama sürekli ağızdan nefes almak bademciklerimi yakıyor. ameliyatıma gelince, önceden hiçbir plan yapmadık çünkü doktorum ameliyat masasında işlerin değiştiğini söyledi. Bana en uygun en doğal burunu yapacağını söylemişti. ameliyattan çıktım narkozdan ayılmak benimiçin kabus gibiydi.. ama sonuca inşallah değicek. Muhammed bey beni aynaya bakarken gördüğünde " böyle yapmamalısın, kafanda bir burun kurma bu seni mutlaka hayal kırıklığına uğratıcaktır. çünkü ameliyatını kendin yapmadın " dedi. bu beni biraz korkuttu, ama hak verdim. şimdi tek korkum yapılan burnumun yüzüme yakışmaması, bu ihtimal beni çok korkutuyor. şuan burnum çok şiş hiçbirşey anlamıyorum. şişliklerim indiğinde doğru kararlar vermeniz için izinle paylaşacağım.

Kısa bir not: benim burnumda fazla bir büyüklük, yamukluk yoktu.. Yani doktoru fazla zorladığımı düşünmüyorum, zaten sadece gözlerim şişti..

bugün tamponlarımı aldırmaya gittim, böyle bir acı yoktu.. resmen benim dokunamadığım o buruna sokmadığı alet kalmadı. lanet olsun keşke başka bir doktora gitseydim. acıdan tansiyonum düştü 1 saat acilde dinlendim, birde bana utanmadan, " psikolojikmen yapıyorsun bidahaki geldiğinde relax ol" dedi. İmtihanamı tabi tutuluyorum, Allah'ın yarattığı şeyi değiştirmekten bilmiyorum.:a015::a015::a015::a015:

O tampon çıkarırken olan acıma hangi doktora gidersen git olacaktır yanlış düşünme yani

evet kardeşiminde çok acımış mesela ama benim okadar acımamıştı kişiden kişiyede değişiyor

bugün tamponlarımı aldırmaya gittim, böyle bir acı yoktu.. resmen benim dokunamadığım o buruna sokmadığı alet kalmadı. lanet olsun keşke başka bir doktora gitseydim. acıdan tansiyonum düştü 1 saat acilde dinlendim, birde bana utanmadan, " psikolojikmen yapıyorsun bidahaki geldiğinde relax ol" dedi. İmtihanamı tabi tutuluyorum, Allah'ın yarattığı şeyi değiştirmekten bilmiyorum.:a015::a015::a015::a015:

merhaba bende uzun süre düşünüp araştırma yaptıktan sonra ameliyat oldum. bu sabah tamponlarımı aldırdım. hemde balon gibi bir yüzle. benim doktorum rahat bir şekilde aldı. acıyacak mı dedim. biraz rahatsız olacaksın tabi ama pek acımayacak dedi. ve gerçekten çok rahat bir şekilde aldı. aynı doktora ameliyat olan arkadaşlarla görüşüyoruz. onlarında acımamış sadece garip bir his...okadar. geçmiş olsun

aceba bu doktr ben alma konusunda nasıldr kızlarr????lutfen yardm:)

devlet hastanesine gidip benlerini aldırman daha doğru. hem ücret vermiyorsun. aldıktan sonra benler muhakkak patolojiye gitmek zorunda. haseki, çaba gibi bir hastanede aldırırsan bekli biraz koşturursun ama hiçbir ücret ödemeden ve güvenli bir şekilde aldırırsın. benimde 2 bölgeden şekli değişen benlerimi almışlardı.önce cildiyeye gidip sonra genel cerraha gitmiştim.

Merhabalar ben eşruhumun kuzeni:)
kuzenimin burnu süper oldu..aradaki farkı kuzenim olduğu için çok daha iyi anlayabiliyorum. Hiç abartılı değil.. Ve bende yaptırmaya karar verdim. Gördümkü uyaroğlu ve jolıe sizde kuzenimin doktoruna yaptırmışsınız burnunuzu..ama siz resim koymamışsınız:(
rica etsem sizinkileri de görebilirmiyiz acaba lütfen...fikir olması hususunda..eğer yüklerseniz resimlerinizi çok memnun olurum.
çok teşekkür ederim..

Back