Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hayatım en net görüntü bu fotoda manyak güzel olmuş bayıldım kız:)acaba ben öğrenciyim desem 2000 e iner mi canım pazarlık yapabilir miyim ne diyosun bu konuda
selamlar.benim kardeşimde yaklasık 5 yıl once muhhammed beye bademcık amelıyatı oldu. ve sonrasında gıttıgı kbb doktorları amelıyatını cok begendıler.şimdi ben de burnumdan amelıyat olmak ıstıyorum.fakat bende 7 yıldır panık bozukluk var ve ılaçla tedavi görüyorum.ve amelıyat oncesınde ve sonrasında fenalaşmaktan çok korkuyorum.bu konuda fıkrı olan arkadaslar varsa paylaşırlarsa cok sevinirim.şimdiden teşekkürler
Ameliyat öncesinde sakinleştirici iğne yapıyolar canım sorun olmaz o yüzden korkma.Sonrasında da zaten narkozlu oluyosun narkozun etkisi geçince ne ağrı var ne bişey.Bende çok korkuyodum ama güle oynaya girdim ameliyata içini ferah tut sen merak etme herşey çok güzel oluyo hele yeni burnunu görünce iyi ki diyorsun zemuszemus
Ben balıklı rum hastanesını aradım . Muhammed barıŞ orada gÖrev yapıyor. Sgk ÇalıŞanları 22 tl. Ücretle muayene oluyor. (+15 tl. Sgk alıyormuŞ) her gÜn saat 10.00 ve 15.00 arası randevusuz muayene yapılıyor.
ecemel önce gidip ameliyat için tahlillerini yaptırıyorsun eğer doktorun randevusu yoksa o gün alıyo ya da ertesi gün yani sen ne zaman istersen.kuzenim ve teyzem olmadı daha yazın yaptırmaya karar verdiler.
tamponlar ameliyattan iki gün sonra çıkıyor öle abartılı acısı yok toplam 1dakikada burnunun iki deliğindeki tamponları çıkartıyor.zaten doktor hızlı davranıyo çok acımasın diye merak etme uyaroğlu sonraki güzelliğe değer yani opuyorumnanaktan
bugün Muhammed Beyle görüştük.benimle bi hayli ilgilendi(yaklaşık yarım saat kadar) hiç hastanede kalmama gerek olmadığını söyledi ve bende panık bozukluk oldugundankullanacağı silikon tamponların delikli olacağını soyledı.yanı tampon varken de nefes alabilecekmişim. e daha ne olsun :)
uyaroğlu görüşmeye gitmen ve deneyimini yazaman beni mutlu etti. Bende karar vermeye çalışıyorum. eşruhumun burnu çok güzel olmuş. Muhammed barış ın fiyatı da iyi. Hastanede isim yapmış bir hastane olumlu bakıyorum. Sen karar verdin mi ? senin ameliyatın kaça olacak? lütfen bilgi ver..
süpersiniz çok sevindim kızlar benim adımı verirseniz oya erdoğan diye benim burnuma benzetebilir çünkü gerçekten estetik olduğu hiç belli olmuyo bende haftaya hediyemle teşekküre gidicem inşallah karşılaşırız alkisalkisalkis
öğrenci olduğum için ocağın 10 u ile 15 i arasında ameliyat olmayı düşünüyorum, tabii üniversitede bütünlemeye kalmazsam.. annem emekli olduğundan onun ssk sından yararlanıyorum ( burnumda aşırı derecede deviasyon da var bunu ssk karsılıyor) her şey dahil 1.750 ye ameliyat olacağım.. bana çok uygun geldi.