Muhammed Barış süper doktor ;)

çok iyi fiyat vermiş gerçekten çok sevindim senin adına çok memnun oldum şimdiden geçmiş olsun arkadaşım

eşruhum facebook tan fotolarına baktım. Senin burnunun eski halide güzelmiş. Sanırım sadece sağlık amaçlı estetik olmuşsun. sadece ucunu biraz kaldırmış gibi geldi. Eski halinde güzelmiş canım. Benim sağlık sorunum yok , sırf görüntümü beğenmediğim için ameliyat olmak istiyorum. Off. çok sıkıldım artık , tüm doktorları ve fiyatlarını ezberledim, Ama bir türlü karar veremedim. Bir an öncede ameliyat olmam gerekiyor. Bu aralar çalışmıyorum. Fakat tekrar çalışmak istiyorum. by..

Eceemel çok araştırma yapmamak lazım ben de çok yaptım ama pişman oldum adı çok duyulmuş olanların fiyatları yüksek tama işleri iyi ama gerçekten doktorlar işi ticarete dökmüş iyice.Ben en iyisini bulduğuma inanıyorum sende çok düşünme derim görüşmek üzere :a015:

uyaroğlu canım muhammed beye kontrole gittim ve seni anlettı bana kaydirigubbakcemile3
çok panik dedi ama çok güzel bir burun çıkar ortaya dedi.hatta ameliyattan sonra sende gel gör istersen dedi :kedi: sen gününü aldınmı canım karar verebildinmi bak bende gelicem seni ziyarete opuyorumnanaktan

henüz gün almadım.çünkü üniversitede finallerim açıklanmadı. bütünlemelere kalabilirim. eğer kalmazsam 15 ocak gibi inş. herkesi ziyaretime beklerim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben kesin gelmek istiyorum zaten kontrollerim var o zamana alırım bende opuyorumnanaktan

yok canım yatmadım benim kanamam olmadı ama sabah 10da girdim akşam 6da çıktım hastanaeden boshayallersmile

hayırlı olsun yeni burnun benimde yaptırmam farz oldu bilmiyorumkismile
bide canım bu doktor ben felanda alıyormu yüzünden annem için konu acmıstım ama yardımcı olan olmadı bana tel numarasını verirmisin canım özelden yazarsan sevinirim
ya benim burnumun fotosunu koysam korkar kacarsınızhaa

canım ben ameliyatı yapmıyo ben sana numarasını yollıym önce telefonla sonra yüzyüze görüş bak uyaroğlu da gitti görüştü çok memnun ameliyatı düşünüyo inşallah sende karar verirsin kararsızlık çok zor arkadaşım eyvahedigeldismile

herkese tekrar merhaba. ve sonunda başardım kızlar kaydirigubbakcemile5 dün yani 13 ocak 2010 da yıllardır beklediğim ama bir türlü cesaret edemediğim burun ameliyatımı oldum. ayrıntıları merak eden arkadaşlarım için dün yaşadıklarımı(hiç bir ayrıntıyı atlamadan) paylaşmak istiyorum. doktorum muhammed barış'a yaklaşık bır ay once muayene olmaya gittim. burnumda aşırı deviasyon ve kemer olduğu için ameliyat olmak istediğimi söyledim. muayenelerimi yaptıktam sonra amelıyat tarihi çin sınavlarımın bitmesini bekledik. ve 12 ocak ta sabahtan doktoruma gıttim. bana gerekli kan tahlillerimi yazdı. hemen onları laboratuvarda yaptırdım ve sonuçlarıyla dahiliye doktoruna muayene oldum(ameliyat olmamda herhangi bir sakınca olup olmadığı için.) dahili doktorumdan da onayı aldıktan sonra tekrar muhammed beyin yanına geldım. ve bana ne zaman ameliyat olmak istediğimi sordu. cevabım çok açık ve kısaydı:YARIN SABAH! artık daha fazla beklemek istemiyordum. çünkü beklemek çok stresli. o gün ordan çıktıktan sonra doktorumun yönlendirdiği fotografçıya gittim ve burun fotograflarımı çektiler. sonra butun gunu benı oyalayacak seylerle geçirmeye çalıştım. gece olunca acayip bir ağlama krizine girdim. evdeki herkes beni sakinleştirmek için resmen seferber oldular. neyse ki bir süre sonra sakinleştim. (hande ataizi bile sırf güzellik uğruna kaç kere olmuş sonuçta..) gece pek uyuyamadım. resmen sabah olsun istemedim. ama sonunda sabah oldu. ve biz hastaneye gittik. 9 gibi odama yerleştim. on dakıka sonra bir hemşire anestezi ile ilgili sorular sordu ve serum için elime kelebek taktılar. doktorumun yaklaşık 10 gibi geldi. ama o bir saat oyle zor geçti ki anlatılır gibi değil. göz yaşlarımı tutamıyordum. bır süre sonra hasta bakıcılar ameliyat önlüğünü getirdiler giymem için.. onu fırlatmamla yataktan kalkmam bir oldu.ameliyat olmaktan tamammen vazgeçmiştim.kendimi o önlüğün içinde hayal etmek bile korkunçtu. hemen odaya hemşire ve anestezi uzmanı geldi. ve 4 doz diazem i direk damardan verdiler ve ben odamda bayılmısım. bana o önlükleri hemşireler giydirmiş. amaliyathane gözümü açtım. merak etme herşey guzel olucak dedıler ve tekrar gitmişim. gözümü tekrar açtığımda ameliyat bitmişti aama hala amelyathanedeydi. ordaki hemsireler ılk sorum YÜZÜM ÇOK MORARDI MI OLDU. o sırada ameliyattaki hemşirelerden biri henüz burnum sarılmadan burnumu cok beğendiği içi cep telefonuyla fotografımı cekmış. bana gösterdi ama hiç bir sey hatırlamıyorm. malum anesteziden yeni çıkmışım. odama nasıl geldiğimi hatırlamıyorum. 12.30 da ameliyatım bitmiş. odama çıkınca çok konuşmuşum ama hiçbirini hatırlamıyorum. kendıme tamamen geldiğimde saat 16.00 sularıydı. hemen komposto, çorba, su verdiler.neyse boğazıma hortum falan salmamşlar. o yuzden her şeyi cok rahat yıyıp içebiliordum. herhangi bir agrım yada sızım hic olmadı. saat bes gibi korıdorda bir tur attım. ama tansiyonum cok dustu ve kustum. ama hayatım da kusmak hic bu kadar kolay ve rahatlatıcı olmamıştı. bır kac saat daha dınlendım. tekrar bır seyler yedım ve yurudum. bu sefer her sey yolundaydı ve saat 7 gıbı hastaneden ayrıldım. suan da 1 gunluk amelıyatlıyım. hiç bir agrım sızım yok. dun degıl ama bugun burnum ye gözlerim biraz şişti ve morardı. ama kesinlıkle agrı acı yok.burnum da kı tamponlar delıklı ve su anda bile eskıısınden daha rahat nefes alabılıyorum. bır kac gun içinde tamponlarım çıkacak ve ben çok mutluyum. şimdi hande ataizinin nasıl 5 kere burun ameliyatı oldugunu anlıyorum. arkaadslar korkacak hiç bir sey yok. unutmayın kı bunu soyleyen bır panık atak hastası :) ben de doktorumu kesınlıkle tavsıye ederım.

uyaroğlu geçmiş olsun. sonunda sende atlattın. dilerim çok güzel olur , mutlu olursun. Ben seninde ameliyat olmanı bekliyordum. fotoğraflarını eklermisin, görmek istiyorum. önceki halinde olsun lütfen..... tekrar geçmiş olsun canım. darısı başıma

canım yaa çok sevindim hemen Muhammed Beyi aradım konuştuk çok güzel oldu dedi çok heyecanlı olduğu için beni biraz zorladı ama sonuç muhteşem dedi çok geçmiş olsun hayatım opuyorumnanaktan

Burnumun üçüncü ayı doluyo gitgide şişler iniyo bi bakın bakalımmm :dance:

Eklentiler

• $260120102100.jpg
    79,5 KB · Görüntüleme: 195
selam ... burnunun kavisi çok güzel . Ucu biraz şiş duruyor , eminim şişliklerin inince çok daha güzel olacak.

uyaroğlu nun fotolarını bir türlü göremedik.. çok merak ediyorum. Ben onu bekliyordum. buradanda yükleme yapabilir aslında , illaki albüm olması gerekmiyor. Arkadaşım hadi lütfeeen.

uyaroğlucuğum diğer insanların görmesini istemiyorsan bana face den mail adresimden gönderirmisin ?

teşekkür ederim evet burnumun ucu hala şiş.hatta yarı hisli yarı hissiz diyebilirim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…