- Konu Sahibi pearlshine
-
Çok teşekkür ederim ❤Ellerine emeğine sağlık canım yarışmada bol şans diliyorum
Çok teşekkür ederim ❤ tadı çok güzel, mutlaka denemelisiniz , kime yapsam tarif ister, herkes bayılır, bu tarifin paylaşıldılğı bir çok sitede şeker oranları çok daha fazladır, ben şeker oranlarını azaltarak yapıyorum, şekeri yoğun olan tatlıları sevmiyorum, rahatsız oluyorum yerken, denemek isterseniz gönül rahatlığıyla tarifimi deneyebilirsiniz, pişman olmazsınızBasarilar dilerim enfes gorunuyor ... cok tatli oldumu peki hem seker hem incir hem krem santi hem serbet nasil oldu goruntu harika da
Çok teşekkür ederim ❤Ellerinize sağlıkk
Keşke yakın yakın olsak da yaptıklarımızı birbirimizle paylaşsak ☺☺☺ çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için sevgiler ❤Yaa bu vok guzel birr datluuy iftrdan sonra goreydimellerine saglk canim
Tesekkur ederim bende tatli severim ama bayici tatlilikta olursa sevmem de siz de benim gbiymissiniz o zaman kaydediyorum tarifi insallah denemek isterim goruntusu cok cezbetti elinize saglik, basarilar tekrarÇok teşekkür ederim ❤ tadı çok güzel, mutlaka denemelisiniz , kime yapsam tarif ister, herkes bayılır, bu tarifin paylaşıldılğı bir çok sitede şeker oranları çok daha fazladır, ben şeker oranlarını azaltarak yapıyorum, şekeri yoğun olan tatlıları sevmiyorum, rahatsız oluyorum yerken, denemek isterseniz gönül rahatlığıyla tarifimi deneyebilirsiniz, pişman olmazsınız
Çok teşekkürler güzel yorumunuz için ❤Ben bunu bayramda yapacağım. Çok beğendim.Yemeden yemiş kadar lezzetli geldi bana tarifi.
Çok teşekkür ederim, sizin gibi lezzetli ve estetik sunumlar yapan birinin tarifimi beğenmesi beni çok mutlu etti ☺ sevgiler ❤Elinize sağlık çok güzel olmuş yarışmada başarılar dilerim
Ay çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için, çok mutlu oldumaaa bayıldımben çok seviyorum böyle kekli muhallebili tatlıları :)
ellerinize sağlık,muhteşem görünüyor
Çok teşekkürler güzel yorumunuz için ❤yiyen herkes çok beğenecek ve tarif isteyecek emin olabilirsiniz, çok hafif ve bizim geleneksel türk tatlılarına da çok benzeyen sağlıklı bir tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?