Muhabbete Devam Buyrun :)

yumu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
1.250
6
ewet buradan muhabbete devam

oh bende geldimm :) insallah diger konu yuzunden ceza almam:KK58:

canim ya bende aslinda prolaktinden süpheleniyorum, gögsümden gelen sivi biraz beni süpheye soktu ya, sendede oluyomu böle bisey:18:

yolculuk nasil gecti:KK60::KK60:ee nerde kalmistik iste doktora git canim iyi olur yumuk sen napan bacim ewlenmeyi dusunmuonmu:) sizin memleketler nere...

canim ya bende aslinda prolaktinden süpheleniyorum, gögsümden gelen sivi biraz beni süpheye soktu ya, sendede oluyomu böle bisey:18:

yaw bayanların evlenince bile derdi bitmiyo yaw, canınızı sıkmayın ya düzelmiycek hiç bişe yokki

Son düzenleme:
sadece sen degil inslh bizde konu disi msj yüzünden ceza almayiz :KK1::KK1:
konuyu resmen geyige cevirdik yahu :KK53:
oyle oldu zaten 2 cezam var bidaha alirsam kotu :KK43:
sizin varmi...

prolaktinde oluormus okudugum kadariyla ama bende yok belki cok yuksek degerse ondan olabilir sanirim o sivi sutmus:S

yolculuk nasil gecti:KK60::KK60:ee nerde kalmistik iste doktora git canim iyi olur yumuk sen napan bacim ewlenmeyi dusunmuonmu:) sizin memleketler nere...

yolculuk cekirgenin üstüne atladim ziplaya ziplaya geldim iste:KK37::KK60:
doktora gittim zaten cnm iste... sadece bi randevu alip gitmem gerekiyo yine sonuclari ögrenmek icin bakalim hayirlisi :18:

yaw bayanların evlenince bile derdi bitmiyo yaw, canınızı sıkmayın ya düzelmiycek hiç bişe yokki

ewlendiginde cocuk istediginde olmadigi zaman senide gorurummm :):KK60:ama insallah bu durumlara dusmeden bebisin olur hayirlisi

yok anam 2 sene biriyle çıktım yüzük taktık, ama ş...... çıktı 2. kez terketti, dert bölümünde bunla alakalı çok şeyim var:KK1: o zamanlar üye olmuştum kk'ya, ben gasdamonuluyum:KK1::KK1::KK1:

yolculuk cekirgenin üstüne atladim ziplaya ziplaya geldim iste:KK37::KK60:
doktora gittim zaten cnm iste... sadece bi randevu alip gitmem gerekiyo yine sonuclari ögrenmek icin bakalim hayirlisi :18:

bende hamam bocegi getirdi maglum hizli hayvan jet gibi :KK60::KK60: hayirlisi canim sonuclari banada yaz merak ederimmm :KK1:cok merakliyimdir da :KK1::KK1:

yok anam 2 sene biriyle çıktım yüzük taktık, ama ş...... çıktı 2. kez terketti, dert bölümünde bunla alakalı çok şeyim var:KK1: o zamanlar üye olmuştum kk'ya, ben gasdamonuluyum:KK1::KK1::KK1:

ewlenmeyene kadar kimseye guvenme anam neler okuoruz burda daglara taslara:18:

evlenince senide görcezz :KK1: tabi Allah dert vermesindee... hamile kalmakta öyle eski türk filmlerindeki gibi pat diye olmuyomus ben bunu anladim :KK60::KK60::KK60::KK60:

oyle oldu zaten 2 cezam var bidaha alirsam kotu :KK43:
sizin varmi...

prolaktinde oluormus okudugum kadariyla ama bende yok belki cok yuksek degerse ondan olabilir sanirim o sivi sutmus:S

benimde 1 tane cezam var konu disi msj yazmaktan :KK53:

vayyyy ş.........z, amaaann salla gitsin üzülmeye bile degmez öleleri icin:63::63:
bende ispartaliyim:KK34:

X