- 15 Nisan 2013
- 984
- 557
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel detaylı bilgiler vermişsiniz ballı kraker zararlı oldugunu bılmıyordum çok teşekkür ederim yemıyor zaten bir daha vermem...kalamar kemiği görmüştüm gagalarını şekillendirmek için sanıyordum ondan da alıyım canım çok teşekkür ederşm faydalı bilgilerin için hepsini uygulamaya çalışacağım :)Rica ederim. Sebze meyveye de devam edin dogal vitamin de sart. Su an gec oldugu icin uyuyordur bu saatlerde fazlasiyla yorgun olurlar. Gunes batinca uyurlar normalde eger ışıksız ve sessiz bir ortama koyarsaniz. Bu arada bilginiz yoktur belki diye soylemek istiyorum petshopa gitmişken kalamar alin kafesine takin kalsiyum için. Nasil bir sey oldugunu bilmiyorsaniz google gorsellerden bakabilirsiniz kalamar.kemigi yazıp. Ve yemine kesinlikle kus kumu karistirin bir cay kasigi kadar. Yada ayri bir yemlige koyun artik nasil uygun gorurseniz. Ve kesinlikle balli kraker falan kullanmayin zararli kimyasal iceriyor. Onun yerine dal darı alin daha cok severler. Ha bir de yumurta mamasi da verebilirsiniz saglik acisindan ve farklilik acisindan iyidir
bi görseniz tam alışmıstı ıslık çalıyorduk ötüyordu oda küçük küçük:) ama şimdi çok hüzünlü çokkk inş atlatır teşekkür ederimmmVitamin takviyesi yapmaniz yeterli olacaktir. Zamanla cikar kuyrugu basta cani yanmis olsa da suan bisey hissetmez merak etmeyin. Yalniz urkmustur oda cok dogal. Alissin diye fazla israrci olmaniza gerek yok zaten bi alisti mi sizden ayrilmiyolar. Benimki kopek misali nereye gitsek pesimizde
Rica ederim canim ne demek her zaman emrine amadeyim :)) soz konusu hayvanlar olunca dayanamıyorum kpss den daha cok muhabbet kuslari konusuna hakimim :))) sorun olursa buradayim :)çok güzel detaylı bilgiler vermişsiniz ballı kraker zararlı oldugunu bılmıyordum çok teşekkür ederim yemıyor zaten bir daha vermem...kalamar kemiği görmüştüm gagalarını şekillendirmek için sanıyordum ondan da alıyım canım çok teşekkür ederşm faydalı bilgilerin için hepsini uygulamaya çalışacağım :)
yaaa tavşanın kuyruğu mu ? off o daha kotuymus geçmiş olsn canmmmOff çok üzüldüm kıyamam ben ona yaa
Bi tanıdığın veletleri de benim tavşanımın kuyruğunu koparmıştı ne ağlamıştım aklıma geldi yine meleğim
kesinlikle :)Evet kuyrugu uzar da kaynanan da kacan kusa ne yapisiyor ya o da bi hos
saol cok tesekkurler bır sorunum oldugunda özelden rahatsız ederim artıkkk :)Bugdayi suyla islayin, 3 saatte bir suyunu degistirin. 24 saat snra uclari patlamaya baslayinca verin. Bu da çimlendirilmiş bugday yemi :)
teşekkürler cnmmm inşşahh kuzucum ya kıyamam....kuyruğu çıkar yine üzülme...
ilgiyle sevgiylede düzelir hareketlenir yine...
daha yeni almıştık bir kaç gün oldu bize ancak alışmaya başlamıştı bugun gelen kayınvaliem sevmek isterken kuyruğundan tutuverdi yakaladı zavallımda kaçmak isteyince uzun kuyruğu elinde kaldı ağlıyorum baktıkça bir dolu tüy kuyruk elinde kaldı kv nin ... babam pet shop sahibidir hemen aradım uzarmı dedim oda vitamin takviyesi lazım elma yumurta haşlanmışı falan ver 1 ayda uzamaya başlar dedi ama çok canım yandı... gözümün önünden o an gitmiyor...ayrıca miniğim bu olaydan sonra ürkek oldu durgunlaştı ötmüyor bile... çok üzgünüm
bakın bayanlar şu tatlışın mahsunluğuna
kaynananın bacağı kopsaydı bu kadar üzülürmüydündaha yeni almıştık bir kaç gün oldu bize ancak alışmaya başlamıştı bugun gelen kayınvaliem sevmek isterken kuyruğundan tutuverdi yakaladı zavallımda kaçmak isteyince uzun kuyruğu elinde kaldı ağlıyorum baktıkça bir dolu tüy kuyruk elinde kaldı kv nin ... babam pet shop sahibidir hemen aradım uzarmı dedim oda vitamin takviyesi lazım elma yumurta haşlanmışı falan ver 1 ayda uzamaya başlar dedi ama çok canım yandı... gözümün önünden o an gitmiyor...ayrıca miniğim bu olaydan sonra ürkek oldu durgunlaştı ötmüyor bile... çok üzgünüm
bakın bayanlar şu tatlışın mahsunluğuna
kaynananın bacağı kopsaydı bu kadar üzülürmüydün
senin tırnağın kesildikten sonra uzuyormu