- 12 Şubat 2013
- 1.238
- 17
evet fotograftakı kendisi :)çok şükür iyi aynı eski halinde suan sağlıgı hersey normal. bembeyaz baska rengı yok ben öyle almak ıstıyodum kuscuda 2 haftalık bak beyaz bu var dıyınce almıstık.kız bnımkısı ama bızım kus salondan baska bıe yere gıtmez.yazın koskoca balkonun kapısı acık duruyoruz balkon kapalı camlarını acıyoruz sonuna kadar hıc cıkmadı balkona salon dısına cıkarmaya calısıyorum bazen korıdora fılan hemen gerı salona ucuyo.orayı tanıyo ya yabancı göruo sanırım dıer yerlerı o konuda ıcım cok rahat.tek sorunum bıze gelen 5- 6 yas arası cocuklar kusu bı rahat bırakmıyolar kafesteyse bıde.korkuyo oda tabı bnde hemen kusu dısarı cıkartıyorum yuksek yerlere konuyo öyle rahat edıyorum.yoksa kafesteyken mısafıre su getırıcem kusu bırakıp gıdemıyorum ya kusa bısey yaparsa bu cocuk dıye.o yuzden eve cocuklu mısafır geldımı daha dıkkat edıyorum kusa.canım çok sevindim durumu iyi değil mi kuşunun şimdi?? inan hiçkimsenin alt tarafı bir kuş diye abartmaya asla hakkı yok bilmeyen anlamaz bu bağlılığı.. benim kuşum yuvadan çıkalı 1 hafta oluyor dayımın çiftliği var onu ordan aldık ona şimdiden o kadar bağlandım ki resmen evde havam değişti..
erkek ve yavru olduğu için elime hemen geldi ve çok uysal canım benim hayvan sevgisi bambaşka birşey inan seni çok iyi anlıyorum inşallah eski sağlığından çok daha iyi olur kuşun canım... maşallah fotoğraftakiyse eğer çok güzelmiş
benimki geçen gün altını değiştirirken kaçtı bu yüzden senin acını anlıyorum. Onu kaybetmeye asla dayanamam şimdiden nasl alıştım biliyormusun ve sonra bir mucize gerçekleşti benim artık ağlamaktan gözümde yaş kalmamıştı ki tam 4 saat sonra ümidi kestiğim sırada onun ötüşünü duydum ve karşı evin çatısına kondu bi baktm ordan aşağıya bakıyor.. sonra kafesini uzattım onun olduğu yere doğru hemen tanıdı bitanem aşağıya doğru uçtu kafesine soktuk sonra
çok sevdiğimiz şeyleri Allah mutlaka bize bağışlıyor canım ben buna bir kez daha inandım bu olay ile... inşallah uzun yıllar ömürlü olur kuşlarımız... :)