Yeter ki o mutlu olsun diye bütün saçmalıklara tamam dersen kendi mutsuzluğundan yakınma bence
haklısın uzulmesın kırılmasın dıye cevreme deger verırım boyle guzel cevabını alırım herkes aynı degıl cunku
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeter ki o mutlu olsun diye bütün saçmalıklara tamam dersen kendi mutsuzluğundan yakınma bence
saol canım pesımde sımdıden 3 kız 4 kız var sana acıdımda yanında kaldım oldu evet cok karaktersızmıs uzulmekte degıl bı boslukta gıbıyım sadece soyledıklerı kulaklarımda ugulduyo saol canım allah hepımızıe hayırlı ınsanlar nasıp etsın ınsallah![]()
allah sızden razı olsun canım var ya ılac gıbısınız suan.kafamda onca celıskı sınırlemı soylendı gercek duygularımıydı şoka gırdım her soyledıgıne ben meze masalarına laıkmısım cok cok agır cok :26:
gercekten aldatsam bısey yapsam derım kızlar bunu yaptım bunu dedı
sevgımden oldu nefesım kesılırdı yanında durdugumda gozlerıne bıle bakamadıgım adam meger acıgıdından yanımdaymıs
her daim destekçinim canım..neeeyyyy ben doğru mu duydum?meze masalarına mı layıkmışsın..ayy inanmıyorum yaa bi insan ancak bu kadar adi olabilir ya..sakın çelişkide kalma o onun gerçek duygularıydı..tartışmanın bile bi adabı var bu ne yaa?hemen kendini topluyosun telden engelliosun faceden engelliosun sakıınn konuşma sakın ne kadar ucuz bi insan ya..aldatanın yeri geçior bu devirde emin ol o gibiler kıymete binior.acınacak neyin var senin?eminim çok da güzel bi kızsındır sana erkek mi yok boşver ya onu kendini ne sanıo haddini bilsin herkes.ve bi kişinin sana sinirliyken sölediklerini asla unutma!gerçek düşündükleridir çünkü...
etraftakı arkadaslarımdan tanıdığım insanlardan öğrendiğim bir şey varsa insanın fikri neyse zikride o oluyor.. ve genelde aldatan erkekler kız arkdasını ınanılmaz kısıtlıyor nefes aldırmıyor,herseyıyle ılglenyor en ınce ayrntsına kadar.. kızda sanıyorkı bu benı sevyor .. dikkat dagtmak ıcın yapılms seyler olablr dkkat et ederim.. istisnalar elbette vardır fakat benim aklıma drek bunlar geldi..
inşallah kuzum amiinn..o boşluğu dolduran biri elbet çıkacak hiç şüphen olmasınyalan sölüyodur ya onun gibi basit birinin peşinde kim olabilir ki anca kendi layıkları..erkek adam ayrılırken belli eder kendini bunu hiç unutma.bu sana tecrübe oldu artık daha dikkatli atacan adımlarını
sanırım sevilmeye ihtiyacınız varmış.
içinizde boşluk hissetmiş ve bu boşluğu da bu adamın doldurabileceğine kendinizi inandırmışsınız.
adamda zerre sevgi belirtisi göremedim ben.
kendinizi yıpratmayın derim yorumlarda da gördüğüm kadarıyla işin rengi hakarete doğru kaymış sanırım, meze masası falan..
çirkinleşmiş iyice durum..
hiç kendi kendinize eziyet etmeyin, değmezmiş..
günün birinde kalbi gerçekten sevgi dolu bir adamla karşılaşacak ve yaşadığınız günlere şükredeceksiniz.
bu günler de geçecek inanın![]()
ammmaaaaan bosver cnm mutlu etmeyen bır erkegı napıcaksın salla gıtsın kotu falanda olma mutlu ol senı mutlu edecek ınsanlarla bırlıkte ol yuzsuz bıde engellemıs sılmıs sen onu hayatından sıl face de neymıs![]()
Meze masalarına layıksın,benim yakışıklılığım için birlikte olurlar seninle başka şey için ne kadar iğrenç şeyler bunlar ayrılmanı resmen yedirememiş kendine .demekki ayrılık korkusu yoktu terkedilincede sana saldırıyo.Böyle ınsanlardan kurtulduğuna sevineceksin vallahi. adam sana hep nasılsa elimin altında diye yaklaşmış.Başkasının hediyesini sana getırmeler herşeyi yasaklamalar sürekli ağlatıp umursamamalar çok çirkin şeyler bunlar bu adamda öz güvenin zerresi yok bu yuzdende senı bastırmaya çalışmış baya.ayrılır ayrılmaz şirket hattını kapamalar daha ortada bişey yokken eşya pazarlığı yapmalar bu nasıl bi adammış böyle hem başkasından gelen hediye başkasına verılırmıymiş annesı neden tarıhlı hedıye versın ona ? yenıden akadaş çevrene kavuşunca çevre edinmeye başladıkça özgürlügün güzelliği daha ağır basacak sende o yüzden boşşver acı çekmeyı sevin :)
cok saol canım.gercekten ıkı gundur agla agla perısan oldum ne uyku ne bısey cok tsk ederımm tkrar
![]()
ne demek canım yaa sakın ağlama o ucuz adam için akıttığın gözyaşlarına yazık valla hiçbi şeye değmez
ne demek canım yaa sakın ağlama o ucuz adam için akıttığın gözyaşlarına yazık valla hiçbi şeye değmez
benı hıc sevmemıs yanı olan bu ben gorememısım
ucuz erkekler ayrıldıktan sonra hep"hiç sevmedim zaten"der..sevmese sevmesin hayran kurbansen onun sevgisine muhtaç deilsin