- 15 Haziran 2016
- 1.683
- 5.152
- 108
- 38
- Konu Sahibi baloncuk13
-
İzmir’deyim ben, izmir’de bir tane var dediğiniz veterinerin yerini öğrenebilir miyim acaba?Ben çok sayıda muhabbet baktım hala da bakıyorum..Muhabbet desek de aslında papağan onlar da..Öncelikle bu hayvanlara sadece avian veteriner bakar; diğerleri bilmez..Yanlış ilaçlar yüzünden bir hayvanımı kaybettim malesef..fakültede de anlamıyorlar aman uzak durun..İstanbuldaysanız orada bir tane avian veteriner var muhakkak ona götürün.İzmirde de bir tane var..Onun dışında yok..Bu yüzden kuş alırken iyi düşünmeli; bakımı konusunda bilgi edinmeli ve doğru yerlerden tavsiye almalı..Misal bu doğru kişi kuşçu asla değildir! Link veriyorum, verdiğim siteyi de çok sıkı takip ederim lütfen inceleyin..Geçmiş olsun..
Öz vet line sanırım ismi; yerini bilmiyorum ama instagramda filan da hesapları var görüyorum.İzmir’deyim ben, izmir’de bir tane var dediğiniz veterinerin yerini öğrenebilir miyim acaba?
Evt orası ben de telefonla danışmıştım kuşumun genetik bir hastalığı vardıÖz vet line sanırım ismi; yerini bilmiyorum ama instagramda filan da hesapları var görüyorum.
Teşekkür ediyorumÖz vet line sanırım ismi; yerini bilmiyorum ama instagramda filan da hesapları var görüyorum.
Yemesi içmesi normal. Çoğunluk kafes tabanında duruyor ama dediğim gibi bacakları tutmuyor gagasıyla kendini çeke çeke üste çıkıp iniyor. Vitamin aldık veriyoruz 1 haftadır faydasını görmedik. Kabarık duruyor cereyanda kaldığının akşamı hasta olunca nedeni odur diye düşündümCereuanda kalmaktan olduğunu nerden biliyorsunuz? Cereyanda kalan kuş kabarır, halsizleşir, yemez içmez kafes tabanında durur. Hasta olduğu bariz bellidir.
Sizinki B vitamini eksikliği olabilir, genelde sadece yemle beslenen kuşların bacaklarında felç şeklinde gösterebiliyor kendini. Bir b vitamini alıp kullanabilirsiniz hastalık emareleei göstermihor sadece bacaklarında sorun varsa.
İstanbul’da ki yeri söyler misiniz?Ben çok sayıda muhabbet baktım hala da bakıyorum..Muhabbet desek de aslında papağan onlar da..Öncelikle bu hayvanlara sadece avian veteriner bakar; diğerleri bilmez..Yanlış ilaçlar yüzünden bir hayvanımı kaybettim malesef..fakültede de anlamıyorlar aman uzak durun..İstanbuldaysanız orada bir tane avian veteriner var muhakkak ona götürün.İzmirde de bir tane var..Onun dışında yok..Bu yüzden kuş alırken iyi düşünmeli; bakımı konusunda bilgi edinmeli ve doğru yerlerden tavsiye almalı..Misal bu doğru kişi kuşçu asla değildir! Link veriyorum, verdiğim siteyi de çok sıkı takip ederim lütfen inceleyin..Geçmiş olsun..
İlginiz için teşekküe ederim. Videoyu izledim ama beenim kuşumdan farklı soğuk algınlığı hapşurma burun tıkanıklığı falan olur diyor normal grip gibi ama benim kuşumda sorun bacakları sanki resmen felç oldu kıpırdatamıyor. Yemesi içmesi uçması normal grip gibi değil sadece yürüyemiyor artık. Kafesin tabanında oturuyor sürekli ayakta duramıyor. Umarım iyileşir çok mutsuzumSenin icin birkac yazi okudum video izledim
Hepsi diyor ki suluguna ilik su ve bes alti damla limon at.
Iki gun kadar hastaligi gecmezse suyuna sarimsak at...
Su videoyu da izleyebilirsinGecmis olsun
Hayır yok 1 hafta oldu. Tüyleri kabarık duruyor sadecwAyak parmaklarında şişlik var mı?
Ne demek yapacak bişey yok ya bende korktum şimdi bende de kuş varMerhaba bayanlar. 8 senedir eşime kuş alma diye diye dilimde tüy bitti en son 2 hafta önce beni dinlemedi aldı geldi. Kuş bakımından pek anlamıyorum aklımca ben yemek yaparken yanımda dursun sıkılmasın diye mutfağa aldım geldim 1 saat kadar cereyanda kaldı şu an 1 haftadır yürüyemiyor gagasıyla kendini çeke çeke götürüyor. Kafesten dışarı çıkarınca çok güzel uçuyor hiç yere inmiyor ama inince olduğu yerde kalıyor yürüyemiyor ayakları tutmuyor yani. Veterinere sorduk yapacak birşey yok cereyanda kalmış ölür o dedi. İnanılmaz bir vicdan azabı çekiyorum yıllarca kuş alma eve diye kendimi yedim şimdi bilinçsizliğim yüzünden yoktan yere günahına girdim hayvanın. Bişey söyleyin düzelir mi yoksa veteriner haklı mı
Sıcak tutun mümkün olduğunca kafesin üstünü örtün hava alacak kadar boşluk bırakın uyusun.haşlanmış patates yumurta,havuç filan verin vitamine ek olarak.iştahının olması iyi bence.bi kavanoza sıcak su koyup ağzını sımsıkı kapatıp kafesin tabanına koyabilirsiniz aman üstüne filan devrilmesin bi de kavanozu bez gibi bişeyle sarın yanmasın.toparlar birkaç güne bence.Hayır yok 1 hafta oldu. Tüyleri kabarık duruyor sadecw
Merhaba bayanlar. 8 senedir eşime kuş alma diye diye dilimde tüy bitti en son 2 hafta önce beni dinlemedi aldı geldi. Kuş bakımından pek anlamıyorum aklımca ben yemek yaparken yanımda dursun sıkılmasın diye mutfağa aldım geldim 1 saat kadar cereyanda kaldı şu an 1 haftadır yürüyemiyor gagasıyla kendini çeke çeke götürüyor. Kafesten dışarı çıkarınca çok güzel uçuyor hiç yere inmiyor ama inince olduğu yerde kalıyor yürüyemiyor ayakları tutmuyor yani. Veterinere sorduk yapacak birşey yok cereyanda kalmış ölür o dedi. İnanılmaz bir vicdan azabı çekiyorum yıllarca kuş alma eve diye kendimi yedim şimdi bilinçsizliğim yüzünden yoktan yere günahına girdim hayvanın. Bişey söyleyin düzelir mi yoksa veteriner haklı mı
Siteye bayıldım çok güzel bilgiler var. Sizin kuşunuz da bacaklarında sorun varmıydı yoksa grip gibi belirtileri mi vardı da kurtuldular. Bizimkinde grip gibi belirti yok tek sorun yürüyemiyor kendini çeke çeke götürüyor ve tüyleri kabarık duruyorSizin kuş zehirlenmişte olabilir genelde onlarda öyle belirtiler oluyor kuşun resmini ve dışkısının resmini atın buraya bir bakalım.ben iki kuşumu kurtardın soğuk algınlığından ama bizimkiler kombi bozulduğu için hastalanmıştı.eğer aynısıysa yardımcı olayım size kurtarırız belki o vazgeçmeden siz vazgeçmeyin ondan.avian veteriner istanbulda floryada ve bakırköyde var biraz pahalı ama isterseniz götürün normal veterinerler anlamaz o yüzden öyle der.
Bir bilgi de vereyim kuşlar mutfakta asla beslenemez çünkü yemek yaparken çıkan gazlar onlar için son derece tehlikelidir.teflon tavandan çıkan gaz onları zehirler.kuşu ceryan almayan en çok vakit geçirdiğiniz bir odaya koyun.ne alcak ne yüksek olsun ve kaloriferin dibinde olmasın.
Bu siteye üye olun kuşun resmini ve dışkısını atın sorunu kısaca yazın
yardımcı olurlar.
Muhabbet Kuşu Forumu - Muhabbetkusu.com.tr
Muhabbet kuşu bakımı ve muhabbet kuşu eğitimi hakkında forumwww.muhabbetkusu.com.tr
Istanbul Kuş , Egzotik ve Pet Sağlığı Hizmetleri
Bacaklarda sorun yoktu bizimkilerde sizin kuş ya çok ağır durumda yada zehirlenme var bence.o siteye dediğim gibi konu açarsanız ne olduğu hakkında bilgi gelir büyük ihtimal.Siteye bayıldım çok güzel bilgiler var. Sizin kuşunuz da bacaklarında sorun varmıydı yoksa grip gibi belirtileri mi vardı da kurtuldular. Bizimkinde grip gibi belirti yok tek sorun yürüyemiyor kendini çeke çeke götürüyor ve tüyleri kabarık duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?