- 27 Temmuz 2013
- 1.497
- 636
- 173
- Konu Sahibi baloncuk13
-
Kurtulurlar. Ben kızımı kurtardım. Veteriner denyKeşke kuş bakımı hakkında baştan bir şeyler okusaydiniz. Bende cereyanda kalinca malesef kurtulamiyorlar diye biliyorum
Ben oğlumu kaybetmistim elektrik kesintisi yüzünden biz evde yokken usuttugu için inşallah iyilesirKurtulurlar. Ben kızımı kurtardım. Veteriner deny
Yaa çok yazık olmuş yaşlı mı acaba?Bi de bizim komşumuzun kuşuda uçamaz olmuştu kemik erimesi varmış hayvancıkta meğer.Sizinki inşallah düzelir.Hiç dayanamam hayvanlara özellikle kuşlara.Ölür diye birşey yok öyle denir mi ya ne biçim veteriner Allah aşkına. Benim de kuşum hastalanmıştı soğuk algınlığı gibiydi, o zaman sorduk veterinere kuşa hiçbirşey yapılamaz demişti zaten küçücük can, iğne yapsak olmaz en ufak hastalıkta yaşama şansları çok az demişti ama hala yaşıyor.
Yalnız şuan sadece uçamıyor, evet çok enteresan kuş ama uçamıyorneler yaptık ama düzelmiyor bir türlü, tüyleri de peluş gibi oldu.
Yıllardır böyle ama, yaşıyor yani uçamaması haricinde bir sorunu yok.
Bir kuş neden ucamaz acaba? Ben çok kuş baktım bakiyorum biri tümör yüzünden ucamayip sadece geri geri yanlayarak yuruyebiliyordu. Duz bile yuruyemiyordu.Ölür diye birşey yok öyle denir mi ya ne biçim veteriner Allah aşkına. Benim de kuşum hastalanmıştı soğuk algınlığı gibiydi, o zaman sorduk veterinere kuşa hiçbirşey yapılamaz demişti zaten küçücük can, iğne yapsak olmaz en ufak hastalıkta yaşama şansları çok az demişti ama hala yaşıyor.
Yalnız şuan sadece uçamıyor, evet çok enteresan kuş ama uçamıyorneler yaptık ama düzelmiyor bir türlü, tüyleri de peluş gibi oldu.
Yıllardır böyle ama, yaşıyor yani uçamaması haricinde bir sorunu yok.
Ben de dayanamıyorum, hepsi melek hayvanların bana göre, öyle güzel öyle masumlar... bilmiyorum hiç neden uçamadığını, veterinere götürsem daha öncekiler gibi başından savacak muhtemelen; zaten vitamin vs verip yolluyorlar, neler verdim bende şimdiye kadar. Onlar kuş bir hayvan değilmiş gibi süsmüş gibi davranıyorlar.Yaa çok yazık olmuş yaşlı mı acaba?Bi de bizim komşumuzun kuşuda uçamaz olmuştu kemik erimesi varmış hayvancıkta meğer.Sizinki inşallah düzelir.Hiç dayanamam hayvanlara özellikle kuşlara.
Bende geçen kış uçamayan güvercin bulmuştum eklemlerine yerleşen salmonella hastalığı demişti veteriner.20 gün sonrada ölmüştü zaten KakuliBir kuş neden ucamaz acaba? Ben çok kuş baktım bakiyorum biri tümör yüzünden ucamayip sadece geri geri yanlayarak yuruyebiliyordu. Duz bile yuruyemiyordu.Öyle bir şey olmasın
Bilemiyorum ki Allah korusun inşallah tümör vs değildir, üstteki arkadaş da kemik erimesi olabilr demiş ama çaresi nedir ki ilaç da verilmiyor kuşlara bildiğim kadarıylaBir kuş neden ucamaz acaba? Ben çok kuş baktım bakiyorum biri tümör yüzünden ucamayip sadece geri geri yanlayarak yuruyebiliyordu. Duz bile yuruyemiyordu.Öyle bir şey olmasın
Tek çare veteriner gibiYaşlı da değil 4 buçuk yaşında aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?