- 10 Eylül 2009
- 4.410
- 822
tarot bakıyordun dimi canım :) özelden yazıyorum hemen
canım senin bir düşmanın var. yalnız bu düşman öyle hafife alacağın biri değil ciddi anlamda hayatında kötü etkiler bırakabilecek bir düşman. şu an içinde bulunduğun durumda aşırı mutsuz görünüyorsun. destenin en karanlık kartı çıktı. bu mutsuzluklarının sebebi de o erkek görünüyor. çok çok bencil. sdece kendi isteklerini kendi rahatını kendi mutluluğunu düşünüyor. sana ise tüm kapılar kapanmış. kendini soyutlamışsın etrafından. yalnız kalmışsın.
ters kalp kartı çıktı. aşk adına pek olumlu görünmüyor şu an için. fırtınalı ve yorucu. kalbin çok yaralanmış ancak gerçekten çok güçlüsün. atlatacksın bunları.
sana ufak çapta zarar verecek birisi çıktı. yalnız bu kişinin direk senin kişiliğinle bir sorunu yok. sen belki istemeden ona zarar vermişsin. o da buna istinaden senin canını yakmış.
senin geleceğinde esmer bir adam çıktı canım. bu kırgınlıklarına da ilaç gibi geliyor. yeni bir ev yeni umutlar ve dahası mutluluk görünüyor. o dönemde yaptığın her şey olumlu meyvelerle dönecek sana.
canım yaşadığın şeylerden ötürü eziyet çektiğin kendini iyi hissetmediğin görünüyor. kendini bunlar için üzmeye devam edersen hastalık sahibi olacaksın. geçmişi gemişte bırakıp gelecek esmer erkeği beklemelisin :)
iskambil de açıyorum. iskambilin yorumu çok kısa oluyor ancak genelde nokta atış yapıyor. şimdi bu kişiyle birbirinizden ayrı düşmüşsünüz gönül olarak da beden olarak da. sende hala azim var ancak erkek uzaklaşmış görünüyor. yalnız sana bir teklifi olacak. teklifi hakkında bir kart çıkmadı o yüzden olumlu olumsuz yorum yapamıyorum ona. sana destek olan teni sana yakın veya sendn biraz daha açık olan bir bayan var. onun desteğini ve sözlerini yabana atma. esmer erkek burda da çıktı. bu esmer erkeği tanıyor olabilirsin. şu an aranızda mesafe görünüyır bu kişiyle. belki şehir olarak uzakta ya da pek konuşmadığınız biri.