Benim de kartım yok. Ama yorumlama yapabilirim. Açınca fotoğrafını çek yolla yorumlayayım.Şuan evimde yok enerji için bizim açmamızı söylemişsiniz ama hiç mi olmaz. Canım sıkkın biraz bir kaç söze ihtiyacım var cevap içinde teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de kartım yok. Ama yorumlama yapabilirim. Açınca fotoğrafını çek yolla yorumlayayım.Şuan evimde yok enerji için bizim açmamızı söylemişsiniz ama hiç mi olmaz. Canım sıkkın biraz bir kaç söze ihtiyacım var cevap içinde teşekkür ederim
Tamam teşekkür ederimmBenim de kartım yok. Ama yorumlama yapabilirim. Açınca fotoğrafını çek yolla yorumlayayım.
Falı gelen var mı?
Tarot kartın varsa sana bakabilirim.Fallaşmak isteyen mesaj atabilir, yalnız bazıları tellweden falan kendi promosyon fallarını atıyor ya da başka sitelerden kopyala yapıştır yapıyor, o kişiler hariç yazsın.
Benim yok; ama olan biri benim için çekerse güzel olur, ilişki için açtıracağım. Neler gerekiyor ?Tarot kartın varsa sana bakabilirim.
o kişileri isim isim yazsan canım en azından bizde bilsek :) ona göre fallaşmayız o kişilerleFallaşmak isteyen mesaj atabilir, yalnız bazıları tellweden falan kendi promosyon fallarını atıyor ya da başka sitelerden kopyala yapıştır yapıyor, o kişiler hariç yazsın.
Yazınca bir de kavga ediyorlar hiç çekemeyeceğim onları ya, soruna zaten şu kişi güzel bakıyor diyorum :)o kişileri isim isim yazsan canım en azından bizde bilsek :) ona göre fallaşmayız o kişilerle
Evli 30