Nasılsın napıosn canım:)fallaşmak ister misin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın napıosn canım:)fallaşmak ister misin :)
Oo süper :) Sevindim seninde burada olmanaBuradayım bugun bende canım fallasablırz:)
aaa bakmaya başladın mı yaa :)Merhaba kızlar fallaşmak isteyen yazabilir :)
Nasılsın napıosn canım:)
Bende ıyıym canım senı gorunce yazym dedım:)iyiyim canım sağol sen nasılsın :)
Bende ıyıym canım senı gorunce yazym dedım:)
Aa evet sana soyledımmı bılmıorm hatrlaymdm sozlendım basım goge erdı:)bakalım sımdı hersey yolnda gbı umarım guzel olur canım benım sen napıosn calısmaya devam demı terfı ıslern vardı sanırım hersey yolundamı:)çok iyi yapmışsın :) sen neler yapıyorsun gözükmüyorsun pek? yolunda mı her şey?
Aa evet sana soyledımmı bılmıorm hatrlaymdm sozlendım basım goge erdı:)bakalım sımdı hersey yolnda gbı umarım guzel olur canım benım sen napıosn calısmaya devam demı terfı ıslern vardı sanırım hersey yolundamı:)
Amın bıtanem Allah ınsallah senınde gonlune gore verısn bnde cok sevındım sonucta dogu gorevın bıtmıs bı zoru daha atlatmıssn:)hayrlı ugurlu olsun:)dger ıstedıklerınde olur tez zmnda ınsallah:)hayırrr söylemedinnnn :) hayırlı olsun canımmm çook sevindim :) inşallah devamı da güzel gelir :)
aynen çalışmaya devam, terfi olmadı hatta iş adına beklediğim hiçbir şey olmadı. tek iyi şey, doğu hizmetimi bitirdim bugün :) yeni beklentilerim var şimdilik :)
sağol canım :)Amın bıtanem Allah ınsallah senınde gonlune gore verısn bnde cok sevındım sonucta dogu gorevın bıtmıs bı zoru daha atlatmıssn:)hayrlı ugurlu olsun:)dger ıstedıklerınde olur tez zmnda ınsallah:)
Fallasalım bıtanem uzun zmndr bnde gırmıodum bakmıodum zaten fal:)ne bakayım sana soylesağol canım :)
fallaşalım mı denk gelmişken :)
Cok guzel bakıosn gercekten:)Başladııım :)
Fallasalım bıtanem uzun zmndr bnde gırmıodum bakmıodum zaten fal:)ne bakayım sana soyle
Başladııım :)
Katına bıtanem tarot bakıorm bende sana:)hiç fark etmez canım içinden ne gelirse :)
ben ne bakayım sana :)
Bıtanem burcun neydıben de talibim falınıza :) fallaşmayı sevdiğim kişiler çok beğenmiş sizi :)
Oluuuur ne bakıyorsun :)ben de talibim falınıza :) fallaşmayı sevdiğim kişiler çok beğenmiş sizi :)
Bıtanem burcun neydı