- 30 Ocak 2013
- 29.328
- 43.869
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç hatırlamıyorum ama katina ise büyük ihtimal benimdir :)Yanlış hatırlamıyorsam bir kere katinayı siz bakmıştınız bana yahut pofu hanım, eski hesabım olduğu için net hatırlayamıyorum. Gerçekten güzeldi.
rica ederim tatlım :)bana da bir kere pofu bakmıştı hakikaten çok iyiydi :) tekrar teşekkür edeyim kendisine
_Jadaloz_ Çok teşekkür ederim canım zaman ayırdığın için.Yarın büyük ihtimalle fal bakan yakınımla bir arada olacağız. Sen yarın iç kahveni paylaş burdan.Mutlaka yorumlayıp yazarım buraya.
Tamam canım yarın gündüz saatlerinde mutlaka yorumlatıp yazarım buraya.canım kahve içtim bugün, fincan fotomu koyuyorum baktıracağın zaman kullanırsın :)
lütfen başkası yorumlamasın falınıza karşılık veremem :)
rica ederim tatlım :)
:) tşk ederim cnmEvet ve bende katiliyorum superdi
_Jadaloz_ Bir sıkıntın görünüyor kalbin sıkılmış biraz ama sıkıntını atıp feraha çıkacaksın.Bir horoz var ya adamişsin ve dileğin olmuş ya da olacak ya da olacak niyetini simgeliyor horoz.canım kahve içtim bugün, fincan fotomu koyuyorum baktıracağın zaman kullanırsın :)
lütfen başkası yorumlamasın falınıza karşılık veremem :)
_Jadaloz_ Bir sıkıntın görünüyor kalbin sıkılmış biraz ama sıkıntını atıp feraha çıkacaksın.Bir horoz var ya adamişsin ve dileğin olmuş ya da olacak ya da olacak niyetini simgeliyor horoz.
Bir insan seni kanatlarının altına almış güç verecek sana.Dışarda iki kişinin yaptığı güzel konuşma var ve bunu sen de duyacaksın.
Evli misin bilmiyorum ama burda bir çocuk görünüyor,yanında bir bebek daha var ya da bebek gelecek yakinda.
Temiz kismetlerin var.İki kapı görünüyor temiz kapılar.Niyetin neyse olacak canm inşallah.Öyle görünüyor..
Rica ederim canım.. Merak ettim söylediklerinden çıkanlar var mı?teşekkür ederim arkadaşına
Rica ederim canım.. Merak ettim söylediklerinden çıkanlar var mı?
Hmm ama gerçekten dikkatli bir şekilde baktı yorumladı. İnşallah başka zaman da bildiğim bir kişi daha var ona baktırırım inşallah canm..genel şeyler söylemiş zaten. herkeste sıkıntılar vardır, karşılıklı konuşmalar vardır, kısmet vardır, adak vardır. genelde klasik fal bakanların söylediği şeylerdir. o yüzden tuttu diyemicem canım :)
dilimde tüy bitti fallaşmak isteyen var mı yazmaktan
Buradayım bugun bende canım fallasablırz:)Merhaba kızlar fallaşmak isteyen yazabilir :)