- 31 Ocak 2016
- 356
- 160
Kahve fali ma bakanın kahve falına bakarım.
nasıl yani gerçek anlamda bakmayı biliyomusunz yoksa umut olsun diye sallayacakmısınz güzel şeyler vs .fal bakmayı bilen kendi falına bakamıyomu acaba merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahve fali ma bakanın kahve falına bakarım.
Su an bu topikte herkes tarot kahve fali bakmayı az ya da çok biliyor. Bende bakabiliyorum kendi falima ama kesinlikle objektif olamiyorsun kendinle ilgili. Burada herkes de eminim öyledir. Ruh halin negatifse hep negatif görürsün kendini pozitife Pozitif kendine bakarken. Ben değil kendim evimin içinden kimsenin falina bakmam. Genelde de fal bakanlar böyledir. Kendini göremez bakamaz. Hatta bakmak bile istemem kendime.nasıl yani gerçek anlamda bakmayı biliyomusunz yoksa umut olsun diye sallayacakmısınz güzel şeyler vs .fal bakmayı bilen kendi falına bakamıyomu acaba merak ettim
bende kahve falı bakıyorum canım.Merhaba kızlar bugün buralardayım.
Fallaşmak isteyen olursa memnun olurum:) Kahve bakıyorum bende.
aa bunu yeni gördüm çok sağol canım benim, ben de sana teşekkür ederim
Banada tarot bakarmisn bende kahve falina bakarimfallaşmak isteyen varsa, tarot bakıyorum kendimce. gececileri beklerim.
seni de gamzelita yı da çooookkkk severimmmm sizi görünce bi sevindirik oldum
ipek hanım öyle mi bana da bakar mısınızBanada tarot bakarmisn bende kahve falina bakarim
Mangolubira hnim karsilikli bakisalimipek hanım öyle mi bana da bakar mısınız