Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bana bakar misin seninkileri at bende ehh az cok bakiyorum cikiyo bazen ama sen bilirsin :)Kahve falına bakabilecek biri varsa ozel den yazabilirim buraya yukleyemedim. Bende kahve falı bakiyorum
sonunda yükleyebildim.olur canım fallasalım. sende yükle bekliyorum.Canim bana bakar misin seninkileri at bende ehh az cok bakiyorum cikiyo bazen ama sen bilirsin :)
G Greeneliton kızz bana mı yazdın yoksa?[/QUO
Seker pardon twety19 yazdim sanada yazarim bekle istersen
Canim bi dilegin var az kalmis olcak merak etme birisiyle kusmussun sanirim birbirinize sirtinizi donmussunuz bi insanla karslikli konusma yapacaksin etrafin bulundugun cevre genis ferah ama etrafinda seni cekistirenler var canim evli misim bilmiyorum elinde cicekle bi erkek var ya esin sana cicek alcak yada bekarsan bi erkek sana askini ilanedebilir ayaklari buyuk bir erkek hanene gelcek hanen temiz ferah evliysen eger bi kiz bi oglun mu var ?? Yada olcakikinizin bu kdar sekerim :))sonunda yükleyebildim.olur canım fallasalım. sende yükle bekliyorum.
Canim bir yolun var temiz ferah icin sıkilmis biraz kafana bisey takmissin ama sabret biraz temiz bir insansn etrafindakiler de seviyo seni sapkali bir insan cikmis asker sevgilin yada esin mi olcak ne :)) sana elinde hediye veya cicekle erkek gelcek o kisiye kirilip kusmussun sanirim ama barismak isyitcek seninle bide etrafinda hamis var sanirim be bi insanla tartisma yasayanbilirsn bu kadar :)
Tamam ben varim önce ben :)Ay fallaşalım mı :)):))
Canım bekarim hadi inşallah. kuzum son yazdığını anlamadım ikizim mi olacakCanim bi dilegin var az kalmis olcak merak etme birisiyle kusmussun sanirim birbirinize sirtinizi donmussunuz bi insanla karslikli konusma yapacaksin etrafin bulundugun cevre genis ferah ama etrafinda seni cekistirenler var canim evli misim bilmiyorum elinde cicekle bi erkek var ya esin sana cicek alcak yada bekarsan bi erkek sana askini ilanedebilir ayaklari buyuk bir erkek hanene gelcek hanen temiz ferah evliysen eger bi kiz bi oglun mu var ?? Yada olcakikinizin bu kdar sekerim :))
Evet sanirim ikizin olcsk ama bebek degilsede iki tane haber alabilirsin :)Canım bekarim hadi inşallah. kuzum son yazdığını anlamadım ikizim mi olacak
Olabilir canım benimde ikizi varmış vefat etmiş bebekken.Evet sanirim ikizin olcsk ama bebek degilsede iki tane haber alabilirsin :)