- 14 Aralık 2015
- 41
- 19
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah tüm güzel yazılanlar çıkar herkes içinBende fal için teşekkür ederim canım. Okudum aman isim vardı cevap yazamazdım.inşallah dedik lerin çıkar.
şimdi gördüm mesajını benim bilgisayar yavaş olduğu için donuyordu o yüzden sıkıntı çekiyordum hala çekiyorum ama idare ediyorum işte tavsiye için thanksFotoğrafları kenarlarında keserek yüklerseniz yaşadığınız sıkıntı çözülür zannımca. Ben de bazen sorun yaşıyorüm kestigim zaman yükleniyor.
Bu gece bi daha fallaşsak mi ben de biraz netleştiririm geçen gördüklerimi, dün ki fal da benim biraz aklım karıştıfallaşmak isteyen varsa ben burdayım arkadaşlar
ama kahve içmedim zaten tabletten yada tel.den yüklerken yüklemiyo ben bakarım ama sen de sonra bakarsınBu gece bi daha fallaşsak mi ben de biraz netleştiririm geçen gördüklerimi, dün ki fal da benim biraz aklım karıştı
Olur söyle yapalım şu an elimde iskambil kağıtları var onunla aşk açılımı yapayım size, musait olunca da kahve fotoları atın ona da bakayım :) mesajda ismini verdiğim çocuk için tekrar katina açarsanız çok memnun olurum :)ama kahve içmedim zaten tabletten yada tel.den yüklerken yüklemiyo ben bakarım ama sen de sonra bakarsın
seviniirm canım bakarsan iskambile tama hemen bakiyim uymadan uykum geldi çünküOlur söyle yapalım şu an elimde iskambil kağıtları var onunla aşk açılımı yapayım size, musait olunca da kahve fotoları atın ona da bakayım :) mesajda ismini verdiğim çocuk için tekrar katina açarsanız çok memnun olurum :)
Tamam ben de hemen açayım o halde :)seviniirm canım bakarsan iskambile tama hemen bakiyim uymadan uykum geldi çünkü
Teşekkürler tatlım aşk hayatım ne alemde onu merak ediyorum bekarım baştan bunu soyliyim :) ama istediğim biri var bununla ne olur ne görüyorsun canım.
Demek igretmensin ne güzel bayağı tatil yaptın seminerleri saymazsak bizde o da yok :)
harikasın tatlım ayşe isminde bir arkadaşım var
ve bu kıza maalesef güven.p birşeyler anlattım şimdi pişmanım henüz birşeyini görmedim ama çok da güvenilir olmadığını anladım.
Evli değilim tatlım ama belki kardeşim olabilir arada kalan gelin yada ilerde ben de olabilirim !
iş hayatım bu ara çok yoğun yorucu birazda sıkıcı memur olduğum için ayrılma gibi bir lüksüm yok.Neyse işimde neler olacak rahatlama olacakmı bölüm değişikliği görünüyormu bir de kalbimin attığı kişi artık bana bi adım atacakmıı onunla ilgili ne yapmam gerektiğini ne düşünmem gerektiği konusunda kararsızım çünkü
_Jadaloz_ yanlış anlamışım bir an bana baktım sandım ismi görmemişim bana katina bakarmısın rica etsem kendime bakınca çok da objektif olamıyorum
özelden yazıyoruz cvp yokMerhaba fallaşmak isteyenler özelden yazabilir
Canım cok guzel baktın tesekur ederım:)Merhaba fallaşmak isteyenler özelden yazabilir