- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın olabilir mi mesela?karşılıklı fallaşmak isteyen özele msj atsın
canım hala yüklemedin falını. unutucam diye korkuyorum :)
eğer kahve falı yükleyecek zamanın olmuyorsa katina bakayım sana?
Canım aklımdasın ilk fırsatta bakıcam. Ev şimdi kalabalık bakamıyorumcanım sen online olana kadar ben çıkmış olabilirim. genelde katina istiyorsun diye katina açılımı yapıyorum.
canım iş kapısı açılıyor sana ancak bu durumu çekemeyen birisi var etrafında. bu kişi yüzünden iş durumun tehlikeye girebilir.
çevrende yalan söyleyen çok insan var. bu yüzden insanlara karşı olan güvenin sarsılmış. ancak çevrendeki insanları sen seçiyorsun buna dikkat etmelisin.
açık tenli bir erkekle hayatın çok yolunda gidiyormuş. esmer bir erkek yüzünden bu iyi gidişat son bulmuş. belki erkeğin direk bir etkisi olmayabilir. sen açık tenli erkekten esmer erkeğe yönelmiş de olabilirsin. zamanla soğumuş olabilirsin açık tenliden. bu esmer erkek senin geleceğinde de yer alıyor.
canım gelecek kartlarında büyük bir aşk ve güzel bir iş başarısı görünüyor. zaman zaman yine çok bunaldığın zamanşar olacak. yaşadığın şeyler sana tecrübe olacak ve yaşamını buna göre şekillendireceksin.
sen de bana tarot bakarsın canm.
Merhaba,
falıma bakanın kahve falına bakabilirim elimden geldiğince :)
Teşekkür ederim şimdiden :) özelden yorumlarsanız sevinirim.
Tamam :)ben faallşamak isterim yarın ama benim pc sorunlu fotloarı eklemede çook sıkıntı çekiyorum dün eklemeye çalıştım olmadı bu akşam zar zor bayağı uğraştıktan sonra anca yükledim eğer yükleyebilirsem yarın içip fallaşmak isterim
Merhaba canım,geç de olsa yükleyebildim fotoları kahve olmadan sanırım iskambildi iskambil de bakabilirdin hiç sorun dedğil katinaya ben de bakıyorum canım sürekli bakıyorum üstelik :)
Canım aklımdasın ilk fırsatta bakıcam. Ev şimdi kalabalık bakamıyorum
_Jadaloz_ benimlen de fallaşır mısın?
canım az sonra çıkmam gerekiyo ama akşam burada olurum sen de olur musun?burda mısın canım?
canım az sonra çıkmam gerekiyo ama akşam burada olurum sen de olur musun?
tüh ya üzüldüm şu an gerçekten gündüzleri hiç mi müsait olmazsın canım?hmm mesajını yeni gördüm ben de ancak yazdım. canım ben artık müsait olamam. akşamları eşim evde olduğundan zaten bakamıyordum. yarın da işe başlıyorum bugün son fal günümdü yani
tüh ya üzüldüm şu an gerçekten gündüzleri hiç mi müsait olmazsın canım?
off ya ama sen atabilirsin içince ben bakarım müsaitim bu aralarbilmiyorum canım yoğunluğuma bağlı. ama genelde işten gelip yemekle vs uğraştığım için zamanım olmuyor. yazdan yaza geliyordum fallaşmaya yaz da bitti :)
ben karşılığını veremezsem aklım burda kalır sürekli. kendim de bakabileceğim bir zaman olursa fallaşırız artık canım :)off ya ama sen atabilirsin içince ben bakarım müsaitim bu aralar
tamam canım sen haber verirsin öyleyse müsait olduğun zaman:)ben karşılığını veremezsem aklım burda kalır sürekli. kendim de bakabileceğim bir zaman olursa fallaşırız artık canım :)
hmm mesajını yeni gördüm ben de ancak yazdım. canım ben artık müsait olamam. akşamları eşim evde olduğundan zaten bakamıyordum. yarın da işe başlıyorum bugün son fal günümdü yani