- 2 Haziran 2013
- 718
- 156
canım büyük bir kısmetin kapıda görünüyor. Öyle bir dönem seni bekliyor ki,refaha erişeceksin.hayatı bir merdiven olarak düşün emin adımlarla ilerleyeceksin ve sıkıntılarını bi kenara atacaksın . şuan yolunda gitmeyen karamsar olduğun durumlar gözüküyor ama huzur yakında.
küs olduğun birisi var ise bi barışma durumu gerçekleşebilir. üzgünüm fakat birileri taraınfan hayal kırıklığına uğratılacak ve üzüleceksin sanki. tanıdığın bir erkek sana yalanlar söyleyebilir bu da seni üzecek.. arkandan iş çeviren veya sahte bir dost birisi bu kişi . Art niyetli ve seni çekemeyen biri iyiliğini istemiyor ve çevrenizdeki insanları sana karşı kışkırtmak isteyebilir.dikkatli ol derim
kendimi felaket tellalı gibi hissettim ama üstündeki ağırlılığın sebebinin nazardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Negatif enerjiyi hemen çekebiliyorsun..
şuan aşk hayatın durgun gibi biraz zaman geçtikten sonra temiz bir sayfa açıcaksın birisiyle. ama zaman var .
fincanda şeytangibi olan bi kadın gördüm gerçekten hiç beğenemedim ve açıkcası korktum bu kadın çok pis gözlü birisi ve sen mutsuz olduğunda o çok seviniyor.
seninle tanışmak için can atan bi erkek gördüm hatta 3 4 yerde gördüm şuan o kişi düşüncelerde . sana açılmayı bekliyor
isminin içinde c harfi olan bir yakınından güzel haberler alacaksın inşallah..
yani yol çıkmış fakat şuan gitme gibi bi durum söz konusu değil şuan daha kapalı .
hanene gelecek olursak seni destekleyen ve seven 2 insan seni hep omuzlarının üstünde taşıyacak. sen onların desteğiyle başta dediğim gibi mutluluğa ulaşacaksın. sıkıntıların olucak ama umursamayacaksın..
ailede bi nişan düğün mü olacak acaba? çünkü birbrini seven iki genç gördüm.
bu arada ailen içerisnde de toplu saçlı ve yüzü tombul biri var bu kişinin de aklı çok dolu ama sana bir zarar vereceğini düşünmüyorum.
falın böyle canım kusura bakma gözlerim kapanıyor uykudan bakabildiğim kadar iyi bakmaya calıştım bu arada tekrardan teşekkür ederim fal için ama ssana da tavsiyem nazardan korunmaya bak çünkü hem çevren hem hanen kötü insan suratlarıyla dolu. bu insanların kem gözleri olmasa daha iyi olacaksın..
iyi geceler canım kendine iyi bak karamsarlılığı da bırak.. :)