- 25 Aralık 2014
- 1.242
- 1.113
Selam, musait oldugunuzda fallasabilir miyiz ben de tarot bakiorm.Bu açılımı hangi soruyu sorarak yaptın bilmiyorum ama yorumlayan arkadaşın yaklaşımını görünce ben de bir şeyler yazmak istedim. Kılıç onlusunu görünce öyle hemen darbe aldın diye yorumlamak kolay ama kılıç onlusu aslında kötü bir dönemin, döngünün sonuna geldiğini ve iyileşme sürecinin başladığını gösterir, hele ki burada ters kılıç onlusu var, anlamı çok daha olumlu. Ben de yorumlayayım bu açılımı. Mental, psikolojik yaralarını sardığın bir dönem geçirmişsin. Bu dönem boyunca geleceğe dair çok bir plan yapmamış ya da yaptığın planları hayata geçirmeye değer bulmamışsın. Zaten bir şeyleri hayata geçirmek için pek bir isteğin, şevkin de yokmuş. Yaşam sevincini kaybettiğin bir dönem olmuş, hayat sana pek bir şey ifade etmemeye başlamış ama büyük ihtimalle son dönemlerde, seni heyecanlandıran bazı haberler almışsın. Bunlar seni hayata bağlamış, bir anda umutlarının yeşermesine sebep olmuş fakat daha sonra bu aldığın haberlerle ilgili de işler tam olarak yolunda gitmemiş, ufak bir hayalkırıklığı daha yaşamışsın ama bu sefer daha kolayca toparlanmışsın. Şimdi hayatında güzel bir dönem başlıyor. Hem maddi durumunla, kariyerinle ilgili güzel ve adım adım ilerleyecek gelişmeler olacak hem de açıkça göründüğü gibi aşkla ilgili:) Hayatın sonunda o baya zamandır devam eden tatsız halden kurtuluyor. Her şey yoluna girmeye başlıyor, önce kariyer sonra aşk. Değnek dörtlüsü zaten kutlama, stabilite, sağlam temeller atma manasına gelir. Ben bu sağlam temellerin hem maddi hem manevi olacağını hissediyorum. Hayatında biri varsa ilişkiniz ciddileşebilir. Biri yoksa da hızla ciddileşecek yeni bir ilişkiye adım atabilirsin. Öyle içimden geldi yorumladım.
yorumlama tarziniza bayildim