Muhabbet Çılgınları ' nın Yeri

ayy nerdeeeeeeeee keşkee.
allah tamamına erdirsin inşallah darısı basımaopuyorumnanaktan

okuyorum sayılmaz.açıköretim okuyorum .iş arıyorum.yasım küçük diye ailem istemez hemde benden 7 yas büyük abim var gerci armudun sapı üzümün çöpü diyo evlenmeye hiç niyeti yok ama olsun.herkes onun evlenmesini beklerken ben nasıl hey ben evleniyorum dicemki..diyemem yani.

erkek arkadasın ne diyor peki bu duruma..yada annene falan konuyu ucundan actınmı hiç canım

ya annem hiç böle sevigli mevgili muhabbetlerine giren bi anne deildir.biz 3,senemizdeyiz.ben annemin bilmesini istedim ama o yüz göz olmak istemedi benle bu konuda.bende bi tanıdık aracılıgıyla söylettim.teyzem halam falan biliyo.onlarla konusabiliyorum ama annemle paylasamıyorum.tabi nişan mişan düşündügümü kimseye söylemedim.şimdiden agır tepkilerle karsılasmak istemiyorum.aslında erkek arkadasıma anlatıyorum ama anlamıyo.ona da hak veriyorum.cunku benim ailem cok sıkı.hani öyle aksam dısarı cıkayım gündüz saatlerce gezeyim böyle seylere musade etmiyorlar.şimdi ben işe girince (büyük ihtimalle süpermarketlerde bi iş olucak) haftada bir gün iznim olucak.o izin günümde onun bulcagı işin izin günüyle uyusmazsa hiç görüşemicez.3 yıldır gizli kapaklı görüşüyoruz artık yeter diyo..napıcagımı sasırdım

mafoldumben o da mechulll.cafe acmak istiyo ama izmirde cafe paraları cok fazlaa.nasıl altından kalkcak bilmiyorum.ama gerekirse askerde biriktirdigim parayla köfte arabası alır köfte ekmek satarım ek iş olarak diyo.yaparda yani.öyle azimlidir.ama bunları simdiden düşünmek beni kasıyo cok

HIM DURUM BİRAZ VAHİM GÖZÜKÜYOR CANINI SIKMAK İSTEMEM AMA. ZOR BİŞE AMA BENCE BİRAZ DAHA SABREDİN. ASLINDA BENDE BİR SÜRE BEKLİYECEGİM. TARİHİ BİLE NETLEŞTİREMİYORUZ BİZ. ASKERRE GİTMEDİ BENİMKİDE DAHA. BAKALIM OFFFFFFF OFFF.:gitme:

Yanı en azından onun saĞ*lam ayaklarının Üzerınde duracagı bı ıŞı olsaymıŞ durum bıraz daha kolay olabılırmıŞ aslında ama saĞlık olsun ılerde o da olur ınŞallah canım ÜzÜlme.

ya beklemek zor valla ama nişanlı oolmanız sizi biraz rahatlatır.izne geldiginde,orda aradgıdında rahatca görüşüp konususrsunuz.nişanlın ne de olsa yani.adı konmus bişi var ortada.kısa dönemmi yapck nişanlın

inşallah boshayallersmile eger olucaksa 10 sene sonra da olur hersey kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…