- 28 Eylül 2024
- 72
- 36
- 29
- Konu Sahibi ladyofwood
Arkadaşlar merhabalar, herkese iyi forumlar diliyorum. 29 yaşındayım boyum 167 kilom 67, meme boyutumdan epey rahatsızım. 85d sütyen kullanıyorum. sürekli sırt omuz boyun ağrım var. uzun süredir meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum. hem boyutundan epey rahatsızım hem de büyük olduğu için artık sarkmaya başladı görüntü olarak da beni çok rahatsız ediyor. bir de yakın zamanda ortopedi doktoruna muayene oldum ve omurgamda eğrilik başladığını söyledi. şimdi birkaç sorum olacak cevaplanabilirse çok mutlu olurum.
1. Muğlada iyi bir doktor önerisi rica ediyorum devlet veya özel olabilir
2. devlet hastanelerinde ücretsiz ameliyat olmak için hangi şartları karşılamam gerek
3. ameliyat olmadan evvel kilo vermem gerekir mi
4. anne olmak gibi bir planım yok ama olur da ilerde istersem emzirmeme engel olur mu bu durum.
benim için en önemli kısım doktor önerisi. değerli vaktinizi ayırdığınız için şimdiden teşekkür ederim. :)
1. Muğlada iyi bir doktor önerisi rica ediyorum devlet veya özel olabilir
2. devlet hastanelerinde ücretsiz ameliyat olmak için hangi şartları karşılamam gerek
3. ameliyat olmadan evvel kilo vermem gerekir mi
4. anne olmak gibi bir planım yok ama olur da ilerde istersem emzirmeme engel olur mu bu durum.
benim için en önemli kısım doktor önerisi. değerli vaktinizi ayırdığınız için şimdiden teşekkür ederim. :)