- 26 Nisan 2008
- 20.972
- 7.553
- 39
konuyu Kezban gibi kapatacak diye korkuyorumOndan keğri almıyorlar işte
ama Müge hanım denebilecek yapılabilecek her şeyi yaptı
gerisi emniyette
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konuyu Kezban gibi kapatacak diye korkuyorumOndan keğri almıyorlar işte
Aynen kezban konusu da usulca kapandı :/konuyu Kezban gibi kapatacak diye korkuyorum
ama Müge hanım denebilecek yapılabilecek her şeyi yaptı
gerisi emniyette
canlı yayında itiraf da çok kötü yaaAynen kezban konusu da usulca kapandı :/
Diğerleri daha sakindi isa biraz donuk du ilk gün den beri böyleydi. Yücel mi yüksek mi onunla yapmış olabilirler ama silahı usa sıkmış galiba yoksa kabul etmezdi ..sabah gözlerinde korku pişmanlık vardı zaten..canlı yayında itiraf da çok kötü yaa
yazık olmuş vah gidene isa tek değil bence
gözlerinden o kadar belliydi kiDiğerleri daha sakindi isa biraz donuk du ilk gün den beri böyleydi. Yücel mi yüksek mi onunla yapmış olabilirler ama silahı usa sıkmış galiba yoksa kabul etmezdi ..sabah gözlerinde korku pişmanlık vardı zaten..
Ama anlattığı öldürme sebebi olamaz bence ..belki kendi Bengül için öyle konuşmuş öldürdüğü adamdan ters cvp almış olabilir
Bencede netleşir yarına..ama kesinlikle eşine göz koyma durumu yok bambaşka biraey çıkacak tabi doğru anlatırsa olayıgözlerinden o kadar belliydi ki
kalbin yansıması göz diye boşuna dememişler
ama bence olay öyle de değil
kendi kuş kadar isa
mustafa iri yarı
çıkar inş
para mevzusu çıkması daha olasıBencede netleşir yarına..ama kesinlikle eşine göz koyma durumu yok bambaşka biraey çıkacak tabi doğru anlatırsa olayı
Aklıma geldi bengul öldürtmüş olabilir mi karşılığında da sizde vereceği parayı isa ya bırakmış olabilir vatandas erdal da izledim biraz oradaki yorumcuları çoğu isa para için öldürdü Diyorpara mevzusu çıkması daha olası
ama bengülden de her an her şey çıkabilir 24 yaşında türlü türlü iş çevirmiş
Erva oldu Esin ama şimdi kabul etti Erva olduğunu kaçacak yer kalmadı DNA testi işin içine girinceKocasına kuzenim, bebeğine kardeşim, annesini zaten inkar ediyor, ismi Erva ama ismim Selin diyor. Daha neler göreceğiz bakalım.
Not : kocasının kalıbınasıçayım
Erva oldu Esin ama şimdi kabul etti Erva olduğunu kaçacak yer kalmadı DNA testi işin içine girince
Çok tuhaf hareketleri var ağlıyormuş gibi yapıp bir anda ifadesini düzeltiyor falan bana kadından daha çok eşi garip geldiHayretler içinde olduğum tek kişi kocası heee Esin esin kadın benim beynimi de bulandırdı.
Hayretler içinde olduğum tek kişi kocası heee Esin esin kadın benim beynimi de bulandırdı.
Anneliğe dair en ufak bir duygusu olduğunu sanmıyorum.bebeğini nasıl özlemez Erva
o kadar tatlı güzel ki
evlat kimisinin sınavı ve çok ağır bir sınav
Bence de insanlığa dair de bi duygusu yokAnneliğe dair en ufak bir duygusu olduğunu sanmıyorum.
KEŞKE ANNE VE BABA OLAMASAKeşke herkes anne olmasa